Doping

Tuossa Ilosaarirockista, Joensuusta ja Päijänteeltä palatessa kuuntelin YleX. Tuli ohjelmaosio, jonka nimi on mielipidevanki. Siinä mies sanoo, että anti-doping toiminta pitäisi lopettaa, koska se pilaa urheilun. Aluksi juttu kuulosti vähän oudolta, mutta mitä pitempään miestä kuunteli (jakso kestää 10 minuuttia), niin sitä enemmän siinä oli järkeä. Kaveri oli vissiin tutustunut asiaan.

Kannattaa kuunnella jakso tästä: Yle Areena – Mielipidevanki

Vitamiinitkin on joskus määritelty dopingiksi. Kuka tietää, ettei laboratorioissa oikeasti sabotoida näytteitä? Lisäksi, käsittääkseni anti-doping hengessä tehdään joskus tehoiskuja, millon mitäkin maata kohtaan. Nythän Jamaicalaisia napsahteli.. Onko kääntäen niin, että itseasiassa anti-doping työntekijät tahtoen tai tahtomattaan vaikuttavat tuloslistoihin enemmän kuin oikeastaan mikään muu? Eikö Jamaicalaisilla ollutkaan viimeisintä mallia EPO-hormonia, joka ei vielä näy testeissä?


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Doping”

  1. Joona avatar

    Ei muuten ees pöllömpi mielipide.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.