Kategoriat
Yleistä

Puhelinmyyjät

Olisiko se liikaa pyydetty, jos puhelinmyyjä, siis henkilö joka pyrkii saamaan minut ostamaan rojua pelkällä puheellaan, osaisi edes vähän parempaa kuin auttavaa suomea? Kuka noihin call centereihin oikein rekryy tuon porukan..

Yksi vastaus aiheeseen “Puhelinmyyjät”

Älä kumminkaan ole vihainen myyjälle, koska se tekee vain työtään. Jos meikäläiset on kohteliaita sulle, olisi hyvä jos olisit kohtelias takaisin. Jos kuitenkin olit, niin on todella paha, jos myyjä ei osaa suomea hyvin. Se kun on tällä alalla aika ehdoton edellytys että asiakas saa selvää, mitä kaupataan. On aika vaikea puhua asiakkaita ympäri jos ei osaa edes kohtalaisesti suomea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.