Gigantin asiakaspalvelu, osa II

Gigantti on palvelutalo
Gigantti on palvelutalo

Taas käytiin Gigantissa. Edellisen kerran, kun Toppy oli rikki, Gigantti toimi oikein ystävällisesti. Tällä kertaa kun Toppy hajosi (kiintolevy leikkasi kiinni), hukkasin testin vuoksi kuitin ja kaikki muutkin ostotositteet ja lähdin kyselemään takuun perään Tampereen Giganttiin.

Ja ei mitään, tiedot löytyvät koneelta ja ei muuta kuin Toppy huoltoon. Oikein ystävällinen herrasmies oli palvelemassa ja tekstiviestillä kuulemma ilmottavat, kunhan voi tulla vehkeen hakemaan. Kuitenkin pienen särön imagoon teki se, kun tajusin, että siellä tosiaan minun nimellä löytyy kaikki ostamani ostokset, joissa on takuu.. Tosin ilmeisesti tietojen syötön järjestelmään voi kieltää ja foliohattuni ei ole niin kireällä, etteivätkö järjestelmän selvät edut ajaisi ehkä pienten yksityisyydensuojaongelmien yli.

Tässä vaiheessa näintä Gigantti & Topfield tarinoita ollaan siinä pisteessä, että ollaan huomattu että: Toppyt taitaa olla melekosii paskoja ja Gigantissa on keskimäärin hyvä asiakaspalvelu palautustiskillä Tampereella. Mutta kuten Erno sanoi aiemmassa postauksessani, Gigantin myyjät ovat yleensä aika.. jäätäviä. Mutta aina kun Gigantista olen jotain mennyt ostamaan, olen jo tiennyt mennessäni mitä ostan, niin siinä mielessä ongelmaa ei ole ollut.


Posted

in

by

Comments

3 vastausta artikkeliin “Gigantin asiakaspalvelu, osa II”

 1. savaaZ avatar
  savaaZ

  Itse testasin gigantin asiakaspalvelua eilen.. Menin osastolle kysymään yhdestä kamerasta, jota nettipalvelun mukaan on varastossa, mutta hyllystä ei löytynyt..
  Asiakas: ”Hei, onko teillä vielä tuota canonin xxx -kameraa?”
  Asiakaspalvelija: ”EI OLE!” (!!!)
  Asiakas: ”Aijaa.. no ei voi mitään.. ” (lähdössä)
  Asiakaspalvelija: ”Tai no, odotas, vilkaisen koneelta… saattoi sitä tulla 1kpl justiinsa..”
  Asiakas: ”Jaahas, no kiva.. katoppa”

  Loppu hyvin – kaikki hyvin, sain kamerani ja asiakaspalvelija sai minut suostuteltuua täysin kustannuksettomaan maksuajan siirtoon syyskuulle + hintatakuuhässäkkään, jossa saa erotuksen takaisin, jos ko tuotteen hinta laskee missä tahansa suomalaisessa myymälässä yli 20e ostohinnasta. Niin ja siis samalla testasin sen, että edelleen Gigantti pätee hinnalla ja sain laskettua hinnan alle verkkokauppa.comin hinnan ihan vain kysymällä.

  Vähän huonoakin kyllä koin: vittuilua siitä, etten ostanut kameralaukkua ”taskussako meinasit tota kuskata” ja lisäksi jatkuvaa giganttiturvan tuputtamista, vaikka suoraan sanoin ekalla kysymällä, että ”ei kiitos, en halua enkä tarvitse”. Mutta kaiken kaikkiaan ostokokemus oli ehkä 8+

 2. Mika Latvala avatar

  Hyvä että muutkin ovat tyytyväisiä Gigantin palveluun. Itse ainakin olen.

  http://asiakkaana.net/ listaa juuri tällaisia tarinoita. Kannattaa tutustua.

 3. matti hiltunen avatar
  matti hiltunen

  Ei koskaan enää Giganttia.
  Lyhyesti: Ostin netti-Gigantista tietokoneen joka heti kytkennässä oli viallinen.
  Todettiin huollossa että kovalevy oli viallinen. Tarjottiin samaan hintaista
  ja samaanarvoista konetta. Ok- luotin myyjään ja vein HP-koneen kotiin.
  Uteliaisuuttani kävin netissä ja huomasin että Gigantin HP oli 100 euroa halvemti
  kun edellinen. Hyvin kylmäkiskoinen asiakaspalvelu lupasi ihan kuin armosta
  palauttamaan 100 euro tililleni.
  Osoittautui että MarkanTalo oli vielä edullisempi.

  Hyvästi ja HaPa Gigantti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.