Digiboksia

Onko sinulla, juuri sinulla nurkissa vanha kansalaisdigiboksi (antenniverkkoon) tai vastaava halpa käikäle, josta pitäisi päästä eroon, mutta ei siitä kukaan suostu mitään maksamaan. Jasmon blogi tuntee vastuunsa arvottoman elektroniikkaromun kerääjänä ja voi ottaa vastaan yhden (1) kappaleen moisia härpättimiä, edellytyksenä että se toimii. Olen niin innoissani, että voin jopa maksaa postimaksut Suomen sisällä tapahtuvasta postituksesta.

Jätä yhteystietosi kommentoimalla, muista laittaa oikea spostiosoite, jos haluat yhteydenoton sähköpostitse!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Digiboksia”

  1. Timo avatar

    Vieläkö moista tarvitset?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.