Kategoriat
Yleistä

Kaija Kärkinen kärsii piratismista

Teoston Teosto on Paras! -lehdessä Kaija Kärkinen valittaa ja kritisoi piratismia.

Levynmyyntituotto on eri asia kuin tekijänoikeuskorvaus, Kärkinen korostaa. ”Itse sanoitan ja Ile Kallio säveltää, ja tekijänoikeustulot ovat meille todella suuri asia. Levymyynti taas on nykyään surkeaa, yhden vuoden levynmyyntituloilla saa viikoksi ruokaa taloon.” Keikkapalkkiot tuovat leivänlisää, mutta eivät yksin riitä.

On ihanaa, että kun suoltaa sitä paskaa tarpeeksi ulos ja saa sitä radioihin soittoon, niin kun niitä biisejä vain on tarpeeksi paljon niin tekijänoikeusrahoja voi saada, vissiin sen verran että Kaija Kärkinenkin voi olla tyytyväinen. Kuten hän itse sanoo, että levymyynti on surkeaa, miksiköhän..?

Mutta surkea levymyynti on piraattien vika. Ehdottomasti. He lataavat kaiken Kaija Kärkisen tuotannon thepiratebaystä jo ennen julkaisua! Tai jotain. Tai ei. Eivät lataa. Jopa Kaija Koo Pirate Baystä löytyy, mutta Kaija Kärkinen ei anna osumia.. Voit olla huoletta Kaija! Vaikka laskisit menetetyt tappiosi niin, että jokainen ladattu levysi = varkaus sinulta, niin ei hätää! Sinulta ei ole kukaan varastanut mitään.

Jos tämän lukija on ladannut Kaija Kärkisen levyn, niin pistä kommenttia. Saadaan laskettua Kaijan tappiot.

6 vastausta aiheeseen “Kaija Kärkinen kärsii piratismista”

Olisivat ollu eilen ilmaiskeikalla jollain Lahden hämäristä terasseista. Ei luulis piratismin olevan heidän suurin murheensa…

Eikös tuossa lukenut, että Kaija Kärkinen sanoittaa? Tuskinpa sanoittajan nimellä löytyy Pirate Baystä mitaan :)

Kaija Kärkinen ja Ile Kallio on myös yhdessä Duona tehny 11 levyllistä musaa, jotain reilut 120 biisiä, mm. Sade.

Huippu biisi toi sade.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.