Suvi Lindén

Jaha, taas on ihana Suvimme vauhdissa.

En ymmärrä miten tämä pimu, joka jo kerran erotettiin ministeriydestään, on sohlannut Lex Nokian ja lapsipornofiltterin ja ties minkä kanssa. Kerta toisensa jälkeen on pystynyt todistamaan, ettei ymmärrä asioista, joista puhuu, yhtikäs mitään. Kieltäytyy silti hyväksymästä sitä ja hylkää vastaväitteet ja puskee eteenpäin.

Uusin töräytys lukee tänään Kauppalehdessä, otsikolla ”Tutkija: Kelan tuleva kännykkätunniste turvallisuusriski”

Suvin mielestä kännykkätunniste ei suinkaan ole turvallisuusriski:

Viestintäministeri Suvi Lindén (kok) uskoo kännykkätunnisteen etuna olevan turvallisuuden.

– Verkkopankkitunnuksissa on suurempi hakkerointivaara kuin erilaisella tekniikalla toimivissa mobiilivarmenteissa.

Tottakai verkkopankkitunnuksissa on suurempi hakkerointivaara. Kaikkihan sen tietää, joten Suvin ei tarvitse sanoa, että miksi näin on. Vaikka perustelun uupuminen olisikin toimittajan vika, niin on väite silti aika jäätävä. Suomessa noita verkkopankkeihin murtautumisia on todella vähän.

Teknillisen korkeakoulun ja Helsingin yliopiston tietotekniikan tutkimuslaitoksen johtava tutkija Arto Karila tyrmää Lindénin käsityksen kännykkätunnisteen turvallisuudesta.

Suvi, jälleen kerran, osoittaa miksi häntä ei olisi koskaan pitänyt päästää ministeriksi. Viime eduskuntavaaleissa menin vielä muistaakseni äänestämään hänen firmaansa. Jos Suvi asettuu vielä ehdokkaaksi, niin pitää olla kyllä varovainen, ettei ainakaan sille anna ääntään.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.