Hömppäjärjestöt USA:ssa

Tätä mä näillä hömppäjärjestöillä just tarkoitan, tosin tää on tietysti äärimmäinen tapaus, mutta mitä voi odottaa, kun rapakon takana ollaan..

Eläintensuojelijat paheksuvat kärpäsen tappanutta Obamaa

Lähde: Yle.fi

Innolla odotan, että suomalaiset vastineet keksii jotain yhtä repäsevää.


Posted

in

by

Comments

5 vastausta artikkeliin “Hömppäjärjestöt USA:ssa”

 1. savaaZ avatar
  savaaZ

  Se on kun hihhulit eivät enää tiedä, mikä on oikeesti merkittävää ja mikä ei. Samaan aikaan itse tallovat muurahaisia. Hyi hyi.

 2. Kossu avatar
  Kossu

  wat :D

 3. keksi avatar
  keksi

  tämän uutisen huomasin itsekin, koko ”kohuhan” (josta jokainen suurempi uutistoimisto teki sitten lopulta jutun) ilmeisesti lähtikin liikkeelle siitä että median edustajat _kysyivät_ PETAn kantaa asiaan, jonka johdosta PETA on näköjään blogannut puoliksi huumorilla:
  http://blog.peta.org/archives/2009/06/obama_and_the_f.php
  josta sitten ovat toimittajat nyhjäisseet taas tyhjästä koko kansan suosion saavuttavan jutun.media taas antanut vähän väärän kuvan tapahtuneesta. aika hyvin ilmaista julkisuutta tosin tolle järjestölle, jota en tunne ollenkaan, pisti vaan tää juttu silmään.

 4. Jasmo avatar

  @keksi joo ehkä tavallaan itsekin heti tuon uutisen aikaan törmäsin irkissä tuohon taustaan, mutta en antanut sen estää maukasta blogikirjoitusta, missä pääsee lyömään hömppäjärjestöjä ;)

 5. Teuwo avatar
  Teuwo

  No joo tuonsuunnan hitihatit vaihtelevat harmittomista semi höppänöistä a la PETA häiriintyneisiin sosiopaatteihin a la englannin ALF, joista jälkimmäiset pomminvirittelijät joutaisi suolata samantien tai viedä johonkin laitokseen korvaamaan koe-eläimiä lääketesteissä.

  Eläinrääkkäys jne. on perinjuurin kelvotonta toimintaa mutta onneksi siitä on täysjärkisissä maissa säännelty ihan lailla joita viranomainen valvoo.

  Jos laki ei miellytä kaikenlaiset kettujenvapauttelijat yms. voisivat vaikkapa koittaa muuttaa lakia normaalitapaan sen sijaan että haittaavat laillista elinkeinonharjoittamista pöllimällä bönderien elukoita ja samalla vahiongoittavat luonnonvaraisia eläinkantoja laskemalla niitä minkkejä mellastamaan pitkin metsiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.