Enää ei tarvitse jonottaa

Helsingin Sanomat uutisoi tänään, että Elisan asiakaspalvelupuhelinnumerosta vastattiin välittömästi ja Soneran vastaavasta kymmenessä sekunnissa. Tarkemmin ei eritelty, mihin numeroon he soittivat.

En ole kyllä itse taas joutunut hetkeen soittamaan, mutta ainakin tuossa muutama viikko sitten kaapeliverkon vikailmoitusta Elisalle tehdessä piti ensin jonottaa 15 minuuttia, jonka jälkeen vastattiin ja ohjattiin jonnekin paikalliselle vikaukolle, joka ei 10 minuutissa vastannut, jonka jälkeen puhelu lopetettiin.

Muutenkin nuo Hesarin aikamittaukset ovat ollee aina hyvin outoja. Silloin kun asiakkaat raportoivat keskustelupalstoilla melkein tunnin kestävistä jonoista, niin Hesari testaa ja saa ajaksi 3-4 minuuttia. Hmm.


Posted

in

by

Tags:

Comments

4 vastausta artikkeliin “Enää ei tarvitse jonottaa”

 1. AnttiR avatar
  AnttiR

  elisan as.palvelusta sen verran, että viime viikolla sinne soitelleena ilmainen numero; arvioitu jonotusaika n.25min, kohtuuhintainen; arvioitu jonotusaika n.5min ja kallein mahdollinen vastasi heti…

 2. savaaZ avatar
  savaaZ

  Pseudokoodina: if soittajan numero in median edustajat lista then kiilaa jonon eteen, eli kaipa siihen on integroitu pomopalvelu, josta näkee suoraan soittajan yrityksen.

 3. Rontti avatar
  Rontti

  Tiedoksi. Elisa ohjaa puhelut jonnekin telecenteriin Ouluun (?), josta joku vastaa heti. Puhelu ohjataan sen jälkeen varsinaiseen asiakaspalveluun
  -> odotat sen mitä odotit ennenkin.

  Näin meitä kusetetaan :-).

 4. Jasmo avatar

  Haha asiallista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.