Kategoriat
Yleistä

Enää ei tarvitse jonottaa

Helsingin Sanomat uutisoi tänään, että Elisan asiakaspalvelupuhelinnumerosta vastattiin välittömästi ja Soneran vastaavasta kymmenessä sekunnissa. Tarkemmin ei eritelty, mihin numeroon he soittivat.

En ole kyllä itse taas joutunut hetkeen soittamaan, mutta ainakin tuossa muutama viikko sitten kaapeliverkon vikailmoitusta Elisalle tehdessä piti ensin jonottaa 15 minuuttia, jonka jälkeen vastattiin ja ohjattiin jonnekin paikalliselle vikaukolle, joka ei 10 minuutissa vastannut, jonka jälkeen puhelu lopetettiin.

Muutenkin nuo Hesarin aikamittaukset ovat ollee aina hyvin outoja. Silloin kun asiakkaat raportoivat keskustelupalstoilla melkein tunnin kestävistä jonoista, niin Hesari testaa ja saa ajaksi 3-4 minuuttia. Hmm.

4 vastausta aiheeseen “Enää ei tarvitse jonottaa”

elisan as.palvelusta sen verran, että viime viikolla sinne soitelleena ilmainen numero; arvioitu jonotusaika n.25min, kohtuuhintainen; arvioitu jonotusaika n.5min ja kallein mahdollinen vastasi heti…

Pseudokoodina: if soittajan numero in median edustajat lista then kiilaa jonon eteen, eli kaipa siihen on integroitu pomopalvelu, josta näkee suoraan soittajan yrityksen.

Tiedoksi. Elisa ohjaa puhelut jonnekin telecenteriin Ouluun (?), josta joku vastaa heti. Puhelu ohjataan sen jälkeen varsinaiseen asiakaspalveluun
-> odotat sen mitä odotit ennenkin.

Näin meitä kusetetaan :-).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.