JB: Engelberg Today (6.3.)

Tänään ei poikkeuksellisesti olekaan kuvaa esitettävänä. Kuva olisi ollut edellisten kaltainen. Sinkkinen.

Tänään sitten käytiin uusia lumia laskemassa, lähinnä Brunnilla. Siellä oli myös kaikki muut, jotka päivän mittaan siirtyivät joko Titlikselle tai lähtivät kotiin.

Ensimmäinen veto Grünenwaldiin oli kyllä vaikea. Ei sujunut. Junaa odottaessa tuntui, että sukset joutaisi naulata seinään. Engelbergin kävijöille vinkiksi, että nykyisin junalippu ei enää kuulu laskettelulipun hintaan, vaan Grünenwald – Engelberg välille pitäisi ostaa reilun 3 frangin hintainen lippu. Tarkastajia ei ole usein, mutta tarkastusmaksu on sitten 80chf, joten kannattaa laskeskella..

Päivällä vedot Klostermattiin ja uudelleen Grünenwaldiin ja sitten vielä kämpille olivat jo parempia, ja viimeisillä vedoilla alkoi pääsemään jo vähän sinuiksi tän homman kanssa. Näkyvyys vaihteli hyvästä todella huonoon. Hiihtopäivänä 7/10


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.