Kategoriat
Yleistä

JB: Engelberg Today

03032009

Tänään Engelbergissä oli jo vähän näkyvyyttäkin. Yöllä tiputteli jonkun viistoistasenttiä lunta, ja vaikka pohjat tuntuikin läpi, niin lasku oli tasoltaan 3/10 Jochstockilta ja ehkä pienellä haikkauksella olisi saanut parempaa(4?/10), mutta se jäi nyt tänään kokematta.

Sinkkiä puski taas yhden jälkeen voimalla ja otinkin reitin kohti kylää.

Yksi vastaus aiheeseen “JB: Engelberg Today”

Missä kohtaa ajattelit huomata, että sun Engelbergin postauksien otsikkotemplate on aika huono ;) Toisaalta oot sen verran juoni jamppa, että ei yllätä ja votkalla lienee myös osuus asiaan. Hyvää laskettelulomaa, muista koodailla. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.