Kategoriat
Yleistä

JB: Engelberg today

Tänään oli ensimmäinen hiihtopäivä tällä Engelbergin reissulla. Kuten ylläolevasta kuvasta voi päätellä, mitään ei näkyny, kylässä ja vuorellakin sataa vettä ja vähän ylempänä sataa liimaa. Eli ei paljon koettavaa.

Mutta ensimmäinen laskupäivä nääs, niin pakkohan se oli mennä ja todeta että huonoa hiihtoahan se on. Ja huonoa se oli. Toivottavasti huomenna parempaa. Tai ylihuomenna. Meillä on vaan mukana Janne ”säämies” Malinen, jolla on tapana paskoa kelit paikassa kun paikassa. Että voi olla, et täällä kärvistellään koko kuukausi.

Mutta pojat on ostaneet naudan kielen, nyt sitten ei muuta kuin aterioimaan.

2 vastausta aiheeseen “JB: Engelberg today”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.