JB testaa: Sappee 08-09

Rukasta onkin jo kulunut kuukausi, kun Sappee vihdoin avasi ovensa ja sunnuntain sateisesta Tampereesta lähdimme kohti etelää ja Sappeeta. Matsolaisen kanssa taas, tällä kertaa sukset olivat sentään omat Fischerin AMC 75 sivakat. Keli oli pehmeä, mutta yllättävän luistava, päärinteestä oli lumetettu 90%, yläosa ei ollut ihan täysleveä.

Näkyi olevan Verppari- ja Kahsmirisankaria kanssa kokeilemassa Sappeeta, ääripaikka nääs.  Halapahan Sappee ei kyllä edelleenkään ole. Hissilippu on kalliimpi kuin Rukalla (30e/4h) ja mitään alennusta ei saanut, vaikka vain yksi rinne auki ja sekään ei täysleveä. Kai niillä on varaa pyytää, sinne keskelle mettää kun ensin ajaa, niin ei sieltä poiskaan lähde parin euron takia.

Hiihto oli hauskaa keikuttelua ja rinnehiihdon etusuksikin vaihtelevasti löytyi. Välillä tsekattiin vähän Engerbergin mäkihyppyä ja sitten taas ääricarving. Yhtään isompaa välinesäätötaukoa ei ollut, joka kieltämättä on poikkeuksellista.

Kyllä siellä käydä kannatti, mutta jotenki aika kallista. Ja matso taas hauskana.

Hyvää:
+ pääsee hiihtämään

Huonoa:
– kallis


Posted

in

by

Comments

4 vastausta artikkeliin “JB testaa: Sappee 08-09”

 1. Tuomo Turusta avatar
  Tuomo Turusta

  Kuva on hyvä. Ihan niinkuin jostain esitteestä. Talvinen maisema!

 2. Jasmo avatar

  Nooo.. se kuva on Sappeen sivuilta varastettu :) Älä kerro kelleen.

 3. Tuomo Turusta avatar
  Tuomo Turusta

  Oon ihan hissukseen. :)

 4. […] JB testaa: Sappee 08-09 […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.