JB testaa: JB:n jouluhaaste

Tähän asti on ollut helppoa, mutta sitten:
14:01 == Britney Spears – My Only Wish

Pakottaudun jatkamaan. Alkaako kamelin selkä katketa? Onneksi seuraavana tuleva Matti Eskon biisi pelastaa.

14:14 == Samuli Edelmann – Mä silmät luon ylös taivaaseen

ARGH. Samuli Edelmannin virret kyllä iskee sinne kipuhermoon niin kovaa, että työkaverikin alkoi jo ehdotella, et josko voitais kuunnella jotain muuta.

14:37 == Jari Sillanpää – Jouluyön Rauha

Tämä soi varmaan jo 4. kertaa tänään. Kyllä kelpaa Jarin teostoilla elellä. Managerin ansiota. Mutta alkaa maistumaan puulta tämä jo, ja illuusio särkyy, kun samat biisit kiertää koko ajan. Ei sillä, että Novalla muutenkaa olisi iso soittolista.

14:48 ARGHHGHGHGHG

Aivan käsittämätöntä shittiä. Kaikki joululaulut on jotain uudelleen vetoja, eikä orkkuja. Aivan järkyttävää paskaa kautta linjan.  Vielä en silti luovuta, vaikka graafikko jo anelee.

15:20 The Choirboys – Tears In Heaven

Työkaverin kommentti ”Tää on ihan hirveetä”. Tää menee kyllä niin käsittämättömän kauheeks, että ei mitään järkee. En tiedä aiheutuuko päänsärky tästä musiikista vai mistä. Voi herrajumala. Kylläpä tuleeki jouluinen olo!

15:43 Canto Finlandia – Tyhjää

Sama tarina, uudelleen ja uudelleen samoja biisejä. Tää ei oo enää hauskaa. En löydä tästä kuuntelusta enää mitään huumoria, ja nää biisit on 95% täyttä sitä itteensä. Kuhan tämä koe on ohi, en kuuntele Novaa vuoteen.

16:03 Ei pysty enää. Ei jaksa.

Itsetuhoisia ajatuksia. Työkaverit kiristelee. Paha olo. Koe keskeytetään 7h kuuntelun jälkeen. Alun hauskuus hävisi nopeasti ja sen jälkeen iski tasaisen puuduttava rallattaminen. Ja lopussa lisääntynyt määrä Samuli Edelmanneja alkoi sikäli vuodattaa verta korvista, että ei enää.

Etsin pelastusta:
Astrix – Solaris

Kannattaa kokeilla silti tuota Novan jouluradiota!


Posted

in

by

Comments

4 vastausta artikkeliin “JB testaa: JB:n jouluhaaste”

 1. Maira avatar

  Hitto kun ei päästänyt koko päivänä sinne streamiin, kuulemma kuuntelukapasiteetti täynnä. Vai onko firman palomuurit pelastaneet minut tältä kidutukselta?!!

 2. Julius avatar

  Hei oikeasti… Tiedän kyllä, että on melko miehekästä esimerkiksi kattoa kuinka pitkälle ranteita uskaltaa viiltää partaterällä alaspäin, mutta onko siinä oikeasti mitään järkeä. Mitä yrität todistaa?-)

  Noh, itse olen saanut tartunnan Nova-vihasta jo vuosia sitten silloisen kesätyöpaikan pakotetusta keskusradiosta. Nykyään haluaisin taistella kaikin mahdollisin keinoin, että tuo paska kanava ottaisi hittiä ja kunnolla. Tosin turha taistella seurausta vastaan, kun asema kuitenkin on Suomen kuunnelluin :P

 3. haisuli avatar
  haisuli

  Onneksi yrityksessämme ei kuunnella radiota, enkä itsekään ole hankkinut kuulottimia, joten pelastumpahan tuoltakin pahalta. Suosittelen myös jazmoa (ja muita) testaamaan musiikitonta (radiotonta) päivää.

 4. Iiris avatar
  Iiris

  Mä taas en yleensä normaalia Novaa jaksa kauheasti kuunnella. Nyt pistin kokeiluun jouluisemman version, ja mikäs tässä. Ainakin heti tuli joulumieli :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.