Kategoriat
Yleistä

Jouluhaaste

Jouluun kuuluvat haasteet. Toiset haastavat ihmisiä joulupataan, toiset antavat jouluna pataan ja sitä rataa. Jasmon blogi tuntee vastuunsa haastekentällä ja haastaa ihmiset JouluNovaan.

Tilannehan on se, että joulu tulee, halusimmepa sitä tai emme. Siksi haastankin lukijat ja miksei muutkin kuuntelemaan Radio Novan Jouluradiota. Näin joulumieli tulee kaikille, ja jos olet työpaikan radiokanavavastaava, tässä on elämäsi tilaisuus!

Haaste toimii näin: Laita Radio Novan Jouluradio soimaan, musiikin keskeyttäminen tai kanavan vaihtaminen on kiellettyä ja siitä seuraa hylkäys. Laita radio soimaan kuuluvasti, että myös työkaverit (tai vast.) kuulevat. Mukana laulaminen on suositeltavaa, mutta ei pakollista.

Tutkiskele tuntojasi. Tunnetko joulumielen nousevan selkäkarvojesi välistä? Minkälaisia kommentteja naapurilta saat. Tuleeko joulumieli? Kuinka kauan pystyit kuuntelemaan yhteen menoon ja mikä oli keskeyttämisen syy? JB:n kommenttipalsta odottaa kommenttejasi.

Ratiritiralla tulee jouluhalla..

4 vastausta aiheeseen “Jouluhaaste”

Suosittelen haulikon tahi syanidikapselin varaamista välittömään läheisyyteen ennen haasteen toteuttamista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.