Kategoriat
Yleistä

Eläinten tappaminen

Metsästäminen ja muu eläimien tappaminen on sairasta ja kuolemaa ihannoivaa, eikä sitä kukaan tasapainoinen ihminen voi tehdä saatika harrastaa. Ja miksi nykyihmisen pitäisikään, lihaahan saa kaupasta?

5 vastausta aiheeseen “Eläinten tappaminen”

En ole varma mikä on tekstisi sävy, ehkä ironia. Minusta on paljon parempi harrastaa metsästystä tai kalastusta jos myös syö saaliinsa. Mieluummin esim itse söisin riistaa ja kalaa suoraan luonnosta kuin tehokasvatettua nautaa, sikaa tai vastaavaa. Mutta semmosta kalastusta en oikein ymmärrä, että kalaa ei edes syödä. Suomalaisten pitäisi muutenkin hyödyntää metsän antimia paremmin, kuten sieniä ja marjoja. Kai sitä pitää itsekin jo päästää irti lapsuuden marjareissutraumoista ja alkaa hamsteriksi :)

Joo metsästys ja kalastus on ihmiselle kyllä hirmu epäluonnollisia harrastuksia!!!

Niin jos olet siis tosissasi tekstissästi, niin olen todellakin eri mieltä. Itse en metästä, mutta toivon kyllä että joku metsästää – pysyvät nuo eläin kannat kurissa eikä tarvitse esim. autoillessa peljätä hirviä esim. kymmenen vuoden kuluttua jos metsästystä rajoitettaisiin radikaalisti yms… Mutta ”huvin vuoksi” tappamisesta/metsästyksestä olen kanssasti samaa mieltä!

Mmm pitäisköhän tämä nyt tulkita että Jasmo on epäonnekseen altistunut tietoisuudelle ymmärrysrajoitteisen ja totaalisen moraalittoman poliittisten irtopisteiden kalastelijan, kommarihoro Jaana Haapasalon olemassaolosta ja suurista aivoituksista.

Tuossapa ko. epäihminen Radio Rockin haastattelussa:
http://www.radiorock.fi/podcast/radiorock_podcasts/Podcast_4004b3874eaa.mp3

Vilpittömästi toivoisin kyseisen ”henkilön” saavan maksimaalisen määrän paskaa niskaan, mutta se ei ole reilua, jonkun ihmispolon uloste voisi likaantua jos moinen pääsisi toteutumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.