JB testaa: .45l btr

Batterypullo
Batterypullo

Läheisestä Siwasta on Batteryt loppu. Käsittämätöntä. Yli viikon ajan ollaan käyty kitisemässä lähes päivittäin monen hengen voimin, että eikö nyt sitä Batteryä saa kauppaan. Kassaneiti jo uhkaili silläkin, että koko Battery Strippedin tekeminen olisi lopetettu. Kyllä se ainakin Batteryn nettisivuilta vielä löytyy.

Tradekalle on lähetetty palautetta ja kauppatasolla sitä on myöskin tosiaan annettu. Katsotaan mitä tapahtuu.

Onneksi naapurin Anttila pelastaa. Sieltä käsiini löytyi uusi .45l kokoinen pullobattery. Olin skeptinen sen suhteen voiko Batteryä nauttia pullosta, sillä tölkki on kuitenkin oleellinen osa kokemusta.

Itseasiassa, maku pullosta ja tölkistä oli hyvin lähellä toisiaan.  Pullon suu ei ole limsapullomainen vaan enemmän sellainen laakeampi, kuten mehujuomissa joskus on. Maku on aika lähelle täysin sama kuin originaalissa Batteryssä, eli Strippediin tottuneille vähän lässähtänyt. Pullo ei taas muotoilultaan oikeastaan poikkea mitenkään esimerkiksi Tehon (joka on rapaa) pullosta, josta iso miinus. Näitä ei voi myöskään pinota yhtä jännittävästi kuin tölkkejä, siitä miinusta.

Entä vaikutus. Henkilökohtaisesti 33cl kilahtaa välillä nuppiin niin, että ei arvaakkaan. 45cl on liikaa. Sitä voi verrata baaritiskillä klo 03 olemiseen ja arpomiseen ottaisiko vielä yhdet shotit ja pitkän. Samassa vaiheessa ollaan 33cl jälkeen. Enää ei ole mitään saavutettavaa, ainoastaan hävittävää. Olin kuutamolla.

Plussat:
+ Battery on hyvää
+ Pullo ei pilaa makua

Miinukset:
– Battery on kallista, 45cl vielä kalliimpaa. (absoluuttisesti)
– Ei saa Strippediä pullossa
– Ei voi pinota jännittävästi
– ”33cl should be enough for everyone”


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.