JB testaa: BB Cola

Kauppoihin on tullut Big Brotherin kunniaksi Olvin BB Cola. Koska kyseinen myyntiartikkeli on taattu hittituote ja Tampereen keskustassa sijaitsevasta Siwastakin niitä oli viikossa ostettu noin 10 tölkkiä, tunsi JB vastuunsa testata tämän takuuvarman hittituotteen maun.

Jotta testiin saataisiin enemmänkin näkemystä, niin testiin otettiin yllätystestaajana mukaan myös Hanna. Tällä tavoin JB toivoo saavuttavansa myös naisnäkökulman testissään.

Ensimmäisenä tietenkin tuotteesta tulee vastaan ällömakea kuori, jossa on sydämiä ja kaikkea. Tai no ainakin yksi sydän. BB-kuosissa on myös slogan kuka oikeasti olet.

Yleensä Light-tuotteisiin tottuneena tämä oikea Cola oli täyteläistä ja makeaa, makeampaa kuin esimerkiksi coca-cola light tai Battery Stripped. Tai ainakin tuntui siltä. Onhan sokeri erilainen makeuttaja kuin nuo makeutusaineet. Muuten maku on aika perus cola, ei mitään järisyttävää. Jos on juonut Olvin Colaa kaupasta, ei koe mitään uutta.

Naisnäkökulma oli kokonaisuudessaan: (liian) makea ja pirskahteleva.

Itseasiassa tuote on täsmälleen sama kuin vanha lepakkokola, eli Batman Cola. Ilmeisesti ylijäämä on vain puskettu tölkkeihin ja tölkit tarrattu uusiksi. Eihän siinä mitään, mutta ei kannata ainakaan lisää tuosta BB-tarrasta maksaa.

Lopuksi vielä kuva takapuolelta.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.