Kohti rokkia 08

Tänään, kunhan tämä työpäivä nyt saadaan tästä alta pois, alkaa reilun viikon mittainen loma. Loma alkaa perinteisissä merkeissä Ilosaarirockissa. Ilosaarirockilla on muuten aika sellainen miellyttävä FAQ, jossa vastataan ymmärtävästi muutamiin kysymyksiin.

Monilla festareilla sää on Tekijä, joka vaikuttaa festarikokemukseen. Ilosaarirockissahan ei koskaan sada (korkeintaan ripistelee), joten aurinkorasvaa vaan mukaan, muuta ei tarvita. Sääennusteista viis.

Ilosaarirock käynnistyy taas perinteisesti jo perjantaina, kun Luomu Leinonen tarjoaa ympäristön grillailua varten. Ehkä, kun ei olla aamuun saakka, niin ei kerkiä aamuäreys iskemään :)

Tänä vuonna Rokki on sinänsä kummallinen, että on paljon artisteja, joita haluaisin käydä katsomassa. Raappana, Venetian Snares ja Ozric Tentacles lauantaina. Lisäksi sunnuntain olisi Pyhimys, Giant Räbät, Asa ja lopulta Nightwish.

Aika pitkä lista. Yleinen periaate on ollut, että yksi pändi per päivä korkeintaan, ärsyttää jos koko ajan pitää juosta teltasta toiseen eikä saa chillailla. Joten nähtäväksi jää. Tosin rentolavasektori tarkoittaa sitä, että siellä voi kuunnella ja makailla nurmella, joten sinänsä.

Tavataan Rokissa!


Posted

in

by

Comments

6 vastausta artikkeliin “Kohti rokkia 08”

 1. haisuli avatar
  haisuli

  RokRok

 2. Maira avatar

  Jee jee Asa, jee jee.

 3. haq avatar
  haq

  Tota se on ku pitää naista viihdyttää (juosta lomallakin stressissä lavalta toiselle vastavirtaan). Hyvää rokkia, jee.

 4. Arttu avatar
  Arttu

  Mites tää Hesarin uutinen keskustelee siun usein (sarkasmin ja iroanian kautta) painottaman ”konemusiikki ei ole huumemusiikkia” -näkemyksen kanssa? http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Konemetsä-festivaaleilla yli sata huumerikosepäilyä/1135237851515

 5. Arttu avatar
  Arttu

  ”Piti mennä mutta rahatilanne on niin heikko että ei oo rahaa douppiin eikä muuhunkaan”, vai mikä siinä keskustelussa oli olennaisinta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.