Tampereella on mahdotonta..

Saada Rossosta ruokaa. Muutaman kerran olen Rossossa käynyt, yrittänyt pizzaa, jäätelöä ja joskus vain limpparia. Ruokaa ei ole koskaan saanut alle 45 minuuttiin (ei myöskään jäätelöannoksia!)

Saada Kauppahallin Kotiruuasta järkevää määrää ruokaa. Sataviiskytkiloinen jässikkä latoo estelyistä huolimatta sellaisen nöölin lautaselle, että perkaamista riittäisi isommallekin miehelle.

Kävellä kaduilla kompastumatta kerjäläisiin. Suharit ovat tassu ojossa jokaisessa mutkassa ja notkelmassa. Pahinta on, että joku antaa niille rahaa.

Kävellä kadulla ilman feissarihyökkäystä. Animalia, Greenpeace, Anarkistit ja Sampo Pankki, kaikki haluavat minun pelastavan ihmisoikeudet, tai ainakin antavan rahaa, jotta kaverit saa ostettua turvavaljaita, kun pitäisi taas ydinvoimalan torniin kiivetä.

Kävellä Pub Lordin ohi, ilman että joku nuokkuu ulkona pelti kiinni. Sen tason ammattilaispaikka, että jännittää aivan. Huhun mukaan myy alkoholisteille viinaa velaksi.

Hengittää auringonpaisteessa Näsilinnankadulla. Koko Tampere kusee siihen, erityisesti Vasemmistoliiton toimiston kohdalle. Vasurit eivät kannata omaa vessaa, vaan yhteistä katua.

Sijaita yli korttelin päässä erotiikkabaarista, erotiikkakaupasta tai thai-hieronnasta. Thai-hierontaa on tarjolla myös aivan keskustassa kävelykadulla. TIssibaareja joka kadulla.

Ajaa pääkatua tekarit suussa. Kenenköhän idea oli laittaa pääkadulle mukulakivet? Siinä ajavat bussitkin. Matkustajat pyrkivät pitämään kielen pois hampaiden välistä.

Kävellä paskan vatkaamon ohi ilman että joku on sammunut puskaan. Ammattilaiset odottaa luonnollista poistumaa puskissa. Aina vaan.

Saada nopeasti ruokaa pikaruokalasta. Mäkissä tai vast. on aina yli viiden minuutin jono. Jos tulijalla on kiire, niin kymmenen minuutin. Jos pitäisi keritä junaan, niin juomakone rikkoutuu ja kassakone jumiutuu.

Kävellä tien yli alkuvihreillä. Sellasen 5 sekuntia palaneille punasille porukka vielä päräyttää autoillaan. Aivan käsittämätöntä punaisia päin ajamista täällä.

Jotkut tietävät mitä Tampereella on mahdollista tehdä, nyt tiedätte myös mikä ei ole mahdollista.


Posted

in

by

Tags:

Comments

6 vastausta artikkeliin “Tampereella on mahdotonta..”

 1. savaaZ avatar
  savaaZ

  Lisäisin kyllä vielä myös:
  – Ajaa autolla tien yli alkuvihreillä, koska siellä on aina joku apina kävelemäs punasia päin eli yhtä lailla on vikaa autoilijoissa kuin kävelijöissäkin

  – Kävellä suojatiellä ilman että joku kiihdyttää, jotta juoksisit kävelyn sijaan (varsinkin Taksit)

  – Ajaa pyörällä esim. Armonkalliolta Plevnaan pyöräteitä pitkin.

  – Jos edellinen kohta onnistuu niin ajaa pyörällä ilman että joku huutelee perään.

  – Jättää auto tyhjälle parkkipaikalla takanurkkaan ilman, että joku käy sitä välillä kolhimassa

  – Mennä savuttomalle terassille nauttimaan jäätelöstä ilman että joku polttaa reiden vahvuista sikaria naapuripöydässä

 2. haisuli avatar
  haisuli

  Onpas elämä kurjaa siellä nääsvillessä, muuta takas lappeen Rantaan. Täällä saat sentään yhtä huonot palvelut ja huutelut selkeällä etelä-karjalan murteella :)

 3. Leena avatar
  Leena

  Ei sitä ruokaa/kaljaa/jäätelöä/mitään saa muittenkaan kaupunkien rossoista, laskusta puhumattakaan. Ne ”ravintolat” voi ohittaa ihan suosiolla miettimättä sen enempää.

 4. Jasmo avatar

  Joo, paskoja paikkoja Rossot.

 5. Henkka avatar
  Henkka

  :D

  Niin totta. Feissarihyökkäyksiä voi yrittää vältellä ajamalla Hämeenkadulla mahdollisimman lujaa puörällä. Ja aikaisempaan kommenttiin viitaten Armonkallioltakin on vaikeaa ajaa pyörällä Plevnalle. Keskustorille pääsee vielä helposti, sen jälkeen on vaikeampaa.

  Kerjäläisiä ei ole hetkeen näkynyt ja olen saanut myytyä Tampin Pub Lordin asiakkaan koiralle.

 6. Maira avatar

  Kuka nyt muutenkaan Rossossa käy?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.