Kategoriat
Yleistä

Juhannus 08

Vaikka onkin vähän vanha juttu jo, niin palataanpa vielä juhannukseen. Oltiin semikokoisella porukalla Pirkkalassa, Pyhäjärven rannalla. Paikka oli hieno, näkymät oli hienot ja salamat leiskuivat useaan otteeseen, ainakin kuudesta eri pilvestä.

Sinänsä vietettiin ihan rauhallista mökkijuhannusta, syötiin hyvin ja tällä kertaa jopa kalaa, joka tosiaan oli hieno uudistus perinteiseen läskipihvi – paljon makkaraa – menuuseen. Juotiinkin tietysti hyvin ja nautittiin valoisasta yötä. Aamun vaikea valkeneminen korjautui, kun muisti taas nauttia virvokkeita nopsaan.

Sinänsä minulle ensimmäinen kerta varmaan ikinä, kun vietän juhannusta tuolla tavalla. Yleensä olen ollut silloin maatilalla auttamassa enoa rehuhommissa. Heh heh. Nyt on ollut niin kosteaa, että rehua ei ole saatu vielä tehtyä, niin pystyi lähtemään..

Kivaa oli, kiitoksia vain muille menijöille ja isäntaparille että saatiin tulla :)

Almost backflip :)

4 vastausta aiheeseen “Juhannus 08”

Tylsäksi on mennyt Jasmokkeenkin elämä kun PSB’täkin pitää ratiosta toivoa ;)

Tulipa justiinsa viime viikolla työ-Raimon kanssa puheeksi aamuiset korjaussarjat. Tultiin siihen lopputulokseen, että pahin virhe on syödä ennen virvoikkeen ottoa. Eli korjaava liike ennen aamupalaa, muista se :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.