Kategoriat
Yleistä

Jalkapallon EM-kisat

Edelliset jalkapallon MM-kisat olivat pettymys. Pelit olivat oikeastaan poikkeuksetta tylsiä ja hengettömiä puolustuskahnauksia. Italia voitti, mitään sukeltamista kummempia hienoja yksilösuorituksia ei näkynyt. Monet muutkin ovat kanssani samaa mieltä, MM-kisafutis ei ollut viihdyttävää. EM-kisojen alla vähän jännitti, että millaiset kisat tulee.

Hiton hyvät on tullut. Erityisesti Portugalin ja Hollannin peli on ollut paitsi tehokasta, myös hyökkäävää, kekseliästä ja viihdyttävää. Myös muut joukkueet ovat nostaneet peliään enemmän hyökkäyspainotteiseksi, kuin pelkäksi peruuttelu/vastaiskupeliksi. Joka on katsojan kannalta hiton hyvä.

Espanjapelin missasin, mutta jatkossa eritoten Hollantia tekee mieli seurata. Vaikka romaniapeli onkin mitä on..

2 vastausta aiheeseen “Jalkapallon EM-kisat”

Koen hämmentävänä että Saksa ei enää pelaa kuin saksa.

Mikä suht. huvittavaa niin Italia lienee keksinyt tiirata viteolta kuinka se saksa niitä mestaruuksia on voittanut ja päättänty ruveta uudeksi mailman tylsyysmestariksi…

Hyvä sentään että kruununtavoittelija Kreikka on jo jossain syöverissä.

Peli on yllättävän viihdyttävää, vaikka supertähdet eivät dominoi. Andrei ”never heard” Arshavin on kisojen ”the man”. Kisoissa harva joukkue käyttää enää ”10-paikkaa”. Parhautta on se että semifinaaleissa on 2 ½ joukkuetta, joiden ei uskottu yltävän näin pitkälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.