Ukkoskesä alkuun!

Eivät olleet A-J Punkka ja Pauli väärässä! Eilen Tampereella salamoi illalla muutaman kerran. Näin uuden asunnon korkeaa asemaa ja Näsijärvinäkymää hyödyntäen useita salamoita, kuvatakin vähän yritin, mutta ilman jalustaa se on vähän.. Salamakuvaus on muutenkin oma taiteenlajinsa, pitäisi vissiin perehtyä vähän.

Mutta olin ihan että JEE, vihdoinkin henki taas kulkee kun siitepöly tippuu ilmasta.

Aamulla kello kuuden jälkeen tuli sitten seuraava kierros, sillon en nähnyt salamoita enkä paljon muutakaan, kun koko seutu oli ihan utuista valtavan kovan tuulen ja rakeiden vuoksi. Se viimein huuhteli niin tiet kun autotkin puhtaaksi siitepölystä. Ei huono alku ukkoskesälle 2008.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.