JB testaa: pyörään murtautuminen, the hard way

Alkutilanne - Pyörä lukossa.Alkutilannehan oli se, että pyörästä oli hukunut avain ja lukko oli visusti lukossa. Pyöräkin on oma, että mitään kataluuttakaan ei oltu tekemässä. No, sitä sitten murtamaan. Itse olin varustautuneena viimeistä huutoa olevalla rautasahan terällä joka maksoi 3e sekä muilla asiaan kuuluvilla virvokkeilla.

Ensimmäiset työnnöt olivat hapuilevia, niinkuin ensimmäisellä kerralla yleensä onkin. Tietää kyllä että mitä pitäisi tehdä, mutta ei ole ihan tuttua, että miten. Onnistumisten kautta alkoi tulemaan lisää varmuutta ja sain vakoa sen verran aikaan, että terä alkoi siellä jo pysyä. Sittenhän se ei ollut kuin työnnellä!

Puolivälissä

Ennenpitkää tuli myös sellainen juttu vastaan, kuin hitsaussauman sahaus. En tiedä tuntuiko vaan, mutta hiton tiukalta sahattavalta se vaikkutti. Saakelin hitsaajat. Ite kun olisin hitsannu, niin ei olisi ollut yhtään noin vaikeata sahata.

Mutta tässä tapauksessa matkaakin tärkeämpi oli lopputulos!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.