Maailman kallein audimainos

Iron ManKävin katsomassa pitkästä aikaa rähinää elokuvissa. Asia on kyllä vähän niin, että tiukasta ja älykkäästä draamasta voi nauttia hyvinkin kotona kotisohvalla, mutta sitten, kun aletaan puhumaan efektielokuvasta niin ei elokuvateatterin voittanutta.

Havahduin kesken elokuvan siihen ajatukseen, että siitä onkin jo aikaa, kun viimeksi olen ollut katsomassa elokuvaa, jossa ammutaan. Ja sotaelokuvaa.. En varmaan sitten Sotamies Ryanin. Elokuvassa tuo rynkyn ääni on aika paljon hienompi kuin oikeasti ;)

Sitten elokuvaan. Odotukset eivät olleet kovin korkealla, mutta oikeastaan Iron Man oli hyvä elokuva. Tavallaan. Perinteinen tuollainen Marvel-leffa. Efektejä oli kyllä reilusti.. Nykyään elokuvien parissa työskentelee mallintajanörttejä enemmän kuin koko muuta väkeä yhteensä. Luulisi, että olisi ikävä näytellä leffaa, jossa ei vihreältä kankaalta päästä mihinkään.

Silmiinpistävää oli Audin mainonta. Kuin sattumalta päähenkilöllä oli tallissa Audin R8 ja sitä myös näytettiin reilusti. Joku taisi ajaa myös ihan A4/6/tjsp Audilla, mutta siihen ei paljoa kiinnitetty huomiota. Sattumalta keskellä tietä tapahtuvan taistelun aikana muut autot törmäsivät, mutta Audi Q7:n tehokkaat jarrut pysäyttivät auton juuri ajoissa. Ja merkki tuotiin esille niin isolla, että sen kyllä huomaa. Kun muissa autoissa kuollaan, niin Audi Q7 kuski pienen riepottelun jälkeen pääsee rauhassa jatkamaan matkaansa..

En tiedä vaikuttaako tuo kyllä kenenkään ostopäätökseen, mutta aika näkyvää se oli ja alkoi loppua kohti tulemaan jo vähän silmille. Jos menet katsomaan tätä leffaa, niin yksi suositus: Jätä vaimo kotiin :)


Posted

in

by

Comments

2 vastausta artikkeliin “Maailman kallein audimainos”

  1. Johcu avatar
    Johcu

    Äläsny, kyl mä tykkäsin :P

  2. Henkka avatar
    Henkka

    Onhan siinä R8 saanut arvoisensa mainoksen. Tosin olisin ostanut sen ihan ilman Ironmaniäkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.