JB testaa: Gigantin asiakaspalvelu

GiganttiKävimme tuossa kuukausi takaperin Gigantista hakemassa digiboksia, piti olla tallentavaa ja pari viritintä ja oikeastaan myös Topfield. Kun Toppyjenkin hinta vihdoin oli tullut vähän alaspäin. Iskimme paikalle ja huomasimme jo kerran palautetun Toppyn hyllyllä alehintaan. 313 euroa. Ei paha. Takuu 2v normaalisti.

Myyjäkin siihen tuli sitten, mutta täytyy nyt antaa sen verran palautetta Tampereen Gigantin digiboksiosaston naismyyjälle, että hän on väärällä alalla. Esimerkiksi digiboksin päivittymisen todellisuudesta hänellä ei ollut mitään käsitystä. Käsittääkseni missää Suomen kaapeliverkossa ei ole ikinä jaeltu yhtään päivitystä Topfieldiin, mutta kovin myyjä oli sitä mieltä, että USBia ei tarvi, kun kaapelista päivittyy. No, en antanut tämän ja muutenkin vähän luontaantyöntävän olemuksen haitata, vaan otimme boksin.

Saimme myös Viasatin 1kk katselukortin siihen kaupan päälle. Kaikki meni hyvin kunnes yritin nauhottaa TV 1000:lta höm.. laatuelokuvaa keskellä yötä. Nauhotus vissiin pelasi, mutta myöhemmin tallennetta ei voinut katsoa. Yritin kaikilla eri tavoilla ja surffasin netissä, josta ilmenikin, etten todellakaan ole ensimmäinen, jolla tällainen ongelma on ollut Toppyn kanssa.

Keskiviikkona sain vihdoin aikaiseksi vietyä boksin takaisin Giganttiin. Olin vähän valmistautunut taistelemaan. Mutta eipä tarvinnutkaan. Palautustiskillä mies katsoi, että laite oli jo kerran käynyt huollossa Gigantin piikkiin samasta ongelmasta. Pitemmittä puheitta hyväksyi kaupan purun (ja minulla kai olisi ollut muutenkin 30pvä tyytyväisyystakuu). Nostin 313e kassasta ja häippäsin.

Asiakaspalvelusta jäi hyvä kuva ja minua palveltiin hyvin, joka kieltämättä vähän yllätti minut, kun olen pitänyt Giganttia lähinnä aikamoisena perseilypaikkana. Etua tästä oli meille muutakin. Muutamme kaapelitaloudesta antennitalouteen. Nyt saamme sitten tällä rahalla ostettua antenniboksin. Toinenkin etu on. Ostamamme boksimalli on edelleen myynnissä, paitsi että siinä on suurempi kiintolevy. Ja että hinta on halvempi. Nyt hinta oli 289e. Ilmainen kuukausi katselua, rahan säästöä pari kymppiä ja vielä boksin vaihtaminen kaapeli -> antenni, kaikki onnistui laakista. Tämähän menee kuin elokuvissa.

Kysymys kuuluukin: onko elokuvassa onnellinen loppu?


Posted

in

by

Comments

5 vastausta artikkeliin “JB testaa: Gigantin asiakaspalvelu”

 1. savaaZ avatar
  savaaZ

  Happy ending taitaa olla kaikissa Viasatin yöleffoissa. Gigantissahan on edelleenkin voimassa myös se, että jos ostat nyt esim Toppyn ja maksat siitä tuon 300e ja sitten se onkin Gigantissa 3viikon päästä myynnissä hintaan 279e, niin voit käydä hakemassa gigantista erotuksen. Tämäkin siis toimii. :P Tähän syynä se, että tuotteella on täysin 30 päivän palautusoikeus, joten asiakas voisi yhtä hyvin palauttaa tuotteen, ja ostaa tilalle tarjouksesta sen halvemmalla.

 2. Maira avatar

  Mä olin vielä puoleenväliin postausta siinä luulossa, että tää on normaali tilityspostaus. Mutta tää olikin vissiin siis tyytyväiset asiakkaat -kertomus?! Ja joo, eikös niissä yöleffoissa aina sellainen happy end ole?

 3. haisuli avatar
  haisuli

  Kunhan ei kävisi kuten meille. Ostin hienon panosonicin boksin on dvdrw,hdd ja paljon muita mielenkiintoisia kirjainyhdistelmiä. Sitten eräänä iltana noin 2kk kaupan teosta ajattelin ”nauhoittaa” elokuvan ja katsoa subilta 24, mutta arvaa onnistuiko. Ei koska se on vaan yhdellä virittemellä. Eipä tullut tuota asiaa liikkeessä mieleen kysyä. Näin myöhemmin asiaa tutkiessani ei tuollaista boksia vielä taida olla missä olisi tallentava dvd ja hdd ja kaksi viritintä? Että ei muuta kuin ostamaan se 39e perusboksi kaveriksi, ainut vaan että ei ole hyllypaikkoja sille :)

 4. Mika Latvala avatar

  Hienosti kävi! Gigantissa on minusta erinomainen asiakaspalvelu. Ainakin minua on aina palveltu hyvin!

 5. Erno avatar

  Mikähän tämä elokuva mahtoi olla…

  En ole onneksi mitään Giga-anttiin joutunut koskaan palauttamaan, mutta tuota myyntityötä kun teekkarit hoitavat, niin se on vähän sitä ja tätä. Jos on hyvä myyjä paikalla, niin mukavat kaupat saa aikaseksi, mutta joku krapulainen ei-jaksa-kiinnostaa-tuntiliksa-riittää myyjä onkin sitten ikävämpi tapaaus…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.