Täydellinen portsari

portsariMitä ominaisuuksia täydellisellä kahva-apinalla on ja mitä tekniikoita täydellisen ovivahdin oletat noudattavan? Jasmon blogi syventyy aiheeseen täydellisen portsarin metsästyksessä.

Bodattu – Lihaa pitää olla ja lihaksia. Kun tällainen kaveri seisoo ovella, ei ohitse pääse pujahtamaan mistään. Lihaksien hankinnassa käytetyt lisäaineet loistava kauniin punaisena silmissä, sopii yhteen punasilmäisten asiakkaiden kanssa.

Jämpti – Tarkkana pitää olla, koska asiakkaat yrittävät koko ajan jotain. Jos jono ei ole suora, ketään ei pidä päästää sisään. Jos portsarille huudellaan, niin 30 minuutin tauko siihen, että kukaan pääsee sisään. Kun ylipäätään päästetään sisään, niin aina vain 2 kerralla, koska ne pysyy napsakästi näpissä. Neuvotteluihin ei pidä lähteä, vaan jos jotain on päättänyt, sitä päätöstä ei saa horjuttaa mikään.

Siinäpä ne ovimikon tarvittavat ominaisuudet olivatkin.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Täydellinen portsari”

  1. Arttu avatar

    Noemmienyttiie ei tää ehkä iha iskeny

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.