Kategoriat
Yleistä

Innsbruck ja muita Engelbergin kuulumisia.

”Mihin lähetään”
”Lähetään vaikka Innsbruckiin”
”Ok”

No, ensin kuitenkin käytiin kuvaamassa kumparelaskua Engelbergissä. Naisten finaalin taso oli aika jännä, finaaliin oli päässyt myös naisia jotka tekivät aurakäännöksiä. No, kovemmassa päässä olikin sitten kovempaa vetoa. Yritin opetella kuvaamista, laskijoiden sijoitukset eivät minua juuri kiinnostaneet. Kuvausgearin minulle sponsoroi Kuvausharrastaja T.Korpi (Ranskassa).

Mellakka kolmoskatastrofi semi hampurilaisella.

Kokeilin paljon erilaisia juttuja, mutta kuvista tuli aika samanlaisia. En saanut oikein värejä esiin hiihtäjistä, mutta jotain hyppykuvia sai ikuistettua. Kuvaaminen kuitenkin on kiinnostavaa ja tuolla tavalla kun pääsee kokeilemaan, niin oppiikin jotain. Läpipolttamisen perusteet osa I ja II.

Ländi näkyy jo.

Kisat loppuivat, joku voitti.

”Joko lähdetään?”
”Lähdetään vaan.”

Jatkuu seuraavassa postauksessa..

2 vastausta aiheeseen “Innsbruck ja muita Engelbergin kuulumisia.”

Jos väreissä piisaa bittejä niin alivalota surutta ja käännä photarissa takaisin.

Kannattaa huomioida kuitenkin että ellei mittaa valoja pistemittauksella esim. jonkun vaatteista vaan jollain matriisilla tai painotetun keskiarvon hässäkällä niin paljo lumi tapaa tuottaa alivalotuksen by default.’

Aika hyvä nyrkkisääntö on että jos on 100ASA päällä niin se on kirkkaalla kelillä 1/1000 ja 5.6 aukko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.