Kategoriat
Yleistä

Erilainen päivä

Tänään en väistellyt kiviä. Aurinko paistoi, kivet rasahteli. Ei haitannut. Hiki virtasi. Luisto oli hiton huono, joutui tekemään enemmän töitä kuin olisi arvannut. Tiellä oli myös kaikenlaisia erittelemättömiä esteitä, mutta en antanut sen häiritä. Nöyrästi vaan eteenpäin.

Tauolla istuin koneella. Lisäksi istuin auringossa terassilla. Kivien rapsahtelu kuului edelleen korvissa, mutta onneksi tiesin sen jo olleen mennyttä aikaa. Tiskasin myös tiskit (tiskikoneella) ja olin muutenkin kodinhengetär.

Maiden. Mutta ei iron.

Yksi vastaus aiheeseen “Erilainen päivä”

voi kunpa kuulisitte ne hurraahuudot, paskaväen saapuessa takaisin asunnolle!!! Hienoa Jasmo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.