Kategoriat
Yleistä

Auringonpaiste vaikuttaa mielenlaatuun

Kyllä se vain niin on, että ihminen tarvitsee auringonvaloa. Tässä viimeaikoina on saanut ihan konkreettista esimerkkiä, kun Suomessa majailevien kaverien kanssa keskustelee. Jos sanoo, että on a) lämmintä, b) paistaa aurinko tai c) on kivaa, niin saa heti hirmu syytteet a) elvistelystä b) angstaamisesta. Samat jutut oli meillä viime vuonnakin, mutta itse olin paikalla vasta maaliskuussa, jolloin aurinko näyttäytyy jo Suomessakin.

Älkää huoliko suomalaiset, kyllä se aurinko ja valo sinnekin vielä palaa, vaikka tämä talvi nyt taisikin jäädä lumettomaksi ja pimeäksi. Ja minäkin tulen takaisin jo reilun 2kk kuluttua!

6 vastausta aiheeseen “Auringonpaiste vaikuttaa mielenlaatuun”

Enää reilu 2kk! Johan se on aikakin palata ruotuun perhana! Takas oravanpyörään, hus. Tervetuloa…

Pakko vielä kysyä tarkennusta tohon angstaamiskohtaan… Kun itse oletan sen olevan synonyymi tuksilulle, vitutuksen näytölle niin sitäkö tässä nyt tarkoitetaan? Angstaat eli tuskailet kavereiden mielestä auringonpaisteesta?

Vai onko sanalle joku merkitys, mistä meikä ei tiedä..

Angst = pelko (auf deutsch)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.