GPS-pulikka

Tulihan se GPS-pulikka sitten hankittua, ja toisella kertaa homma jopa pelasikin. Ensimmäinen kerta kaatui siihe, että nav4all:sta tilaamani mokkula ei koskaan saapunut ja Luottokunta tilitti minulle maksuni takaisin.

Toisella yrittämällä ostin yhtä uskottavan kuuloisesta, mutta tällä kertaa suomalaisesta kaupasta GPS-paikantimen. Siis bluetoothmallin, että saa puhelimeen kii. Jätin kokeilunhaluisena perinteiset SIRF III sirulliset kauppaan ja otin uutta ja periaatteessa käheempää MTK-sirullista, tosin GPS-palikkani on tuollainen merkitön kökkäre, joten laadusta on vaikea mennä sanomaan.

Ensimmäiset testit ovat olleet aika lupaavia. Joskus jo siltojen alituksessa ja tunneleissa pulikka hämmentyy ja sen jälkeen paikka löytyy hieman sivuun. Sen huomaa noissa SportsTracker tallenteissa. Kävin lyhyellä juoksulenkillä testaamassa laitetta, gps-palikka oli hansikkaassa ja puhelin taskussa. Tulos on nähtävissä täällä: http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=17559

Enemmän dataa urheilusta, eikä matkojakaan tarvitse enää arvioida! Heh, tämähän on kuin FRWD, mutta ei tietenkään yhtä komea ja näkyvillä, mutta komeammat vilkkuvalot on. Testailu jatkuu.


Posted

in

by

Tags:

Comments

5 vastausta artikkeliin “GPS-pulikka”

 1. Putte avatar
  Putte

  Tahtoo kanssa!

  Toi Sports Tracker -webbikikkarekin on varsin toimivan ja mielenkiintoisen oloinen.

 2. Lauri avatar
  Lauri

  Mites tuo pysyy kävelyvauhdissa mukana kartalla?

 3. Jasmo avatar

  Lauri, tuossa on kävelty malli:
  http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=17256

  Se oli ensimmäinen testiveto, eikä urheilusuoritus sinänsä, siinä on käyty kaupoissa jne. Ihan hyvin pysyy. Ongelmia tulee lähinnä kaupassa käynnin jälkeen, kun GPS etsii itseään. Sama kun tuolla oli tuollainen 100m tunneli, niin tämän jälkeen GPS oli kriisissä ja route vähän heittää.

  Yllättävän hyvin.

 4. kispe avatar

  Ha! Jätkä selkeesti hakee reittituntumaa enskesän puolimaradonille. Aikatavotehan oli se 1.47
  Jesjes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.