Kategoriat
Yleistä

JB testaa: Nääspeksi 2007

JB kävi lisävoimin katsastamassa uuden Nääspeksin. En ollut ikinä ennen käynyt, joten en todella tiennyt yhtään mitä odottaa, ja repeatilla soiva Tea Hiilloste ei ainakaan vähentänyt alkuhämmennystä. Jos joku nyt ei tiedä, että miten homma toimii, niin selvitän vielä. Eli näyttelijät näyttelee, mutta yleisö saa huutaa väliin, esimerkiksi ”laulakaa”. Ja näyttelijät sitten laulaa.

Eka puoliaika meni siivillä, homma oli hauskaa ja tuoretta. Toinen puoliaika taas alkoi lauluhuutojen takia venymään vähän turhankin pitkäksi, ja ei oikein jaksanut enää keskittyä. Lähdimme teatterista pois 4h myöhemmin kuin tulimme.. Se oli vähän liian pitkä.

Yhteenveto:
+ Hauska
+ Uus juttu mulle

– Liian pitkä

Lyhyt tarina sen vuoksi, kun tänään Sven Sonite nousee taas lauteille :)

Yksi vastaus aiheeseen “JB testaa: Nääspeksi 2007”

Teekkaritapahtumilla, ainakin Tampereella, on tapana alkaa ajankohtana xx:xx ja päättyä, mikä tuntuu aika epämääräiseltä käytökseltä henkilöiltä, joista pitäisi jonain päivänä valmistua tarkkaavaisia insinöörejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.