Paula Kae

Paula Kae valittaa iltasanomissa, kun rahaa on niin vähän.

Työmarkkinatuesta ja asumislisästä jäi vuokran jälkeen käteen alle 400 euroa kuussa. Eihän sellainen raha millään riitä, vaikka kuinka yrittäisi elää niukasti.

HAHAHAHAHAHA. Onko Paula Kae ihan terve tapaus? Opiskelijat saavat hieman yli 400 euroa kuussa ENNEN vuokraa ja hengissä näyttävät kestävän. Tosin vähän erikoinen tapaus pitänee olla muutenkin, jos 27 vuotta on elellyt eikä ole koskaan ollut ”kunnon” työpaikkaa. Riippuu tietysti mitä tuo ”kunnon” tuossa tarkoittaa, onko Paula Kaekin niitä, jotka eivät tee paskaduuneja?


Posted

in

by

Comments

5 vastausta artikkeliin “Paula Kae”

 1. Loopy avatar

  Onhan se 4 euroakin alle 400 euroa.

 2. Gradua vaille VTM avatar
  Gradua vaille VTM

  Unohdat nyt, että opiskelijat saa aika reippaasti alennuksia ja etuja, kuten halvan terveydenhuollon, opiskelija-asunnon, matkustusmaksuista höylätään tyypillisesti 25 – 50%, ateriaedun ja noin. Jos olet ollut työelämässä, tottunut oman alasi palkkatasoon ja sitten joutunut työttömäksi, niin kyllä 400 euroa tuntuu naurettavan pienelle. Säästäväisesti elämiseen se tietenkin pakottaa, mutta muualla kuin Helsingissä työmarkkinatuen nykytasolla pitäisi pystyä lapsettoman terveen ihmisen elämään.

 3. Jasmo avatar

  Olen sikälil samaa mieltä, että kun itse olen nyt tottunut siihen, että saa jotain enemmän kuin pelkän opintotuen, niin paluu siihen olisi aika mahdotonta.

  Mutta Kae ei ole koskaan ollut ”oikeissa” töissä. Kyllähän 400e kuukaudessa täytyy riittää elämiseen, jos vuokra on kerta maksettu! Eihän se mahdollista mersun ostoa, Gucciin pukeutumista ja Royal Onnelan lätkän ostamista, mutta sitä varten voi sitten mennä niihin oikeisiin töihin.

 4. Arttu avatar

  selviskö lehtiversiostakaan että miksei mimmi ole ollut ikinä oikeissa töissä? Nettiversiosta jäi erikoinen kuva koko jutusta.

 5. Jasmo avatar

  Itse en ainakaan ole lehtiversiota lukenut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.