Sekalaista

Ennen mulla muovinen aakoo neljäseiska
yks-kasi-seiska, ruumiit jopa kavereista

Tämä yllä oleva on ainut kerta, kun käsittelen Jokelan ammuskelua blogissani (näillä näkymin..). Voit osoittaa suomihiphopin tietämyksesi kertomalla esittäjän ja kappaleen nimen. Vaikeustaso: Sikahelppo.

Maanantaina piti käydä vähän juoksemassa, kun on taas tullut vain rötväiltyä. Skiexpoilta ostettu HAD tuli tarpeeseen, kylmä tuuli piiskasi kurkkua. Kivasti tuntui kulkevan, kello tosin oli toista mieltä. Ainut vaan se, että tiistaina alkoi tuntumaan myös kurkussa, eilen oli tosi sairas olo aamulla ja tänään sitten kurkkukipu on painunut yleiseksi flunssaksi. Näin se lenkittäminen toimii..

Huomenna pitäisi mennä tarkistamaan Resident Evil: Extinction. Odotan laatupläjäystä :)


Posted

in

by

Comments

5 vastausta artikkeliin “Sekalaista”

 1. Antti avatar

  Meinasi tuon RE:n kanssa tulla pieni paniikki kun Finnkino pihtasi Suomen ensi-iltaa niin myöhäiseen eikä sitä tulevastakaan ohjelmistosta meinannut löytyä.

  Jos vielä majailet Tampereella niin itse tein eilen nopeat ratkaisut kun huomasin että tänään se pyörii viimeistä päivää Plevnan ykkössalissa ja huomisesta eteenpäin se tungetaan taas ysiin. Sen luokan leffa että pitää kuitenkin nähdä isossa salissa, nuo pikkusalit ovat omiaan rottaelokuville jne.

 2. Jasmo avatar

  Aijaa kas kas.
  Liput varattu: nyt.

 3. Maira avatar
  Maira

  Kyllä urheilu on vaan terveellistä!

 4. Rytsis avatar

  Lainaus kaikkitetävästä Wikipediasta:
  ”Vastoin yleistä käsitystä flunssaa ei aiheuta vilustuminen, vaan se, että vilustumisen aiheuttama elimistön immuunipuolustuksen heikkeneminen aktivoi jo valmiiksi elimistössä olevan viruksen.”

 5. savaaZ avatar
  savaaZ

  Niin ja se rottaelokuva on muuten ihan huippu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.