Autojen verouudistus

Jos verotuksella pyritään säästämään luontoa ja saamaan ihmiset ostamaan uudet – pienikulutuksellisemmat – autot, niin kuinka paljon tuolla pienempipäästöisellä autolla pitää ajaa, että säästetään ne luonnonvarat, jotka sen uuden rakentamiseen on kulutettu?

Ota osaa keskusteluun

3 kommenttia

  1. Mjoo ja 200 miljoonaa (!) urbanisoitunutta kiinalaista on samaan aikaan liikenteessä niiden uudenvuoden aikana matkalla kotiseudulle pyhien viettoon.
    Eikä takuulla tule kukkasia putkesta eikä junan veturinpiipusta.

    Toki kannattaa rehdin suomalaisen hikittää viimoiset pennosensa uuteen pirssiin joka menee Euro-4 päästönormista läpi jos vanha ei läpäissyt kuin vaikka vain Euro-3’en ja samaan aikaan rajan vastakkaisella puolella ryssäläisen teollisuuskombinaatin ympäristölupa hoituu ruskealla kirjekuorella – niinkuin aina ennenkin…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.