Kategoriat
Yleistä

Kerjääminen / 2

Rontti antoi linkkivinkkejä Helsingin Sanomiin:

Juttujen valossa kaverit pitää tuota kerjäämistä työnään, eivätkä uskalla ottaa yhteyttä viranomaisiin, koska pelkäävät joutuvansa häädetyksi maasta. Eikö heillä siis ole oleskelulupaa? Vai saako EU-kansalainen oleskella missä tahansa EU-maassa nykyisin vapaasti? Ilmeisesti 3kk vapaasti ja sitten pitää hakea oleskelulupaa. Tuossa videossa eivät nuoret kovin huonoilta näyttäneet ja vaatteetkin nykyaikaisilta. Lopussa oleva akan nyyhkiminen kovetti sydämeni lopullisesti.

Henkilökohtaisesti, noiden juttujen valossa, tämä ei hellyttänyt kukkaronyörejäni. Olen varmaan rasisti kapitalistisika, mutta katusoittajat sentään yrittävät.

Yksi vastaus aiheeseen “Kerjääminen / 2”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.