Kategoriat
Yleistä

Kengät / 2

Myös Blend on vastannut haasteeseen toppakengissä! Nyt uudet supermuodikkaat kengät myös Blendiltä:
Uusinta supermuotia: toppakenkä

Ja on halvat, vain 40e!
Hintakin on halvempi kuin edellisillä. Jokohan tämä aiheuttaa ostoryntäyksen?

Jep jep. En ymmärrä.

8 vastausta aiheeseen “Kengät / 2”

Rantojen miehiltä ja naisiltahan voi sitten ostaa ”the real thing” versioita toppakengistä, siellä villitys noihin ei oo tainnu koskaan häipyäkään ja ovat just sopivasti vähän käytössä nuhjaantuneita, ei kai Pertin soppaoksu varressa nyt mitä haittaa… Tai sitten ovat vaan aina olleet aikaansa edellä, kuten tavallista on.

Näihin bootseihin vois kommentoida Queen rumpalin sanoin:

[muisteli ainokaisesta The Doors keikasta jota kävi kuuntelemassa. Tämä siis sen leffavouhotuksen aikaisesta haastattelusta]

”They were crap then and they still are”

Eeeelä Teuwo tuomitse. Ei kai ne missään joudu kovemmalle koetukselle kuin rantapuskien päivystyksessä ympäri vuoden? Kyllä ammattilainen tietää mikä on kunnon gearii. Ihme ettei Arc’teryxillä oo vielä valikoimissa toppaskenkää.

Itsekin eilen lenkkeillessäni juoksin tuosta paikallisen päihdehuoltotalo (mikä lie onkaan) ohitse ja tulin siihen lopputulokseen, että mulla on huonoja vaatteita. Vaikka miten laittaisin kalliita merkkejä päälleni, niin ei silti tarkenisi 5 asteisessa ilmassa maata ruohikolla silmät kii.

Mistähän noi Ammattilaiset saa nuo kledjunsa?

Se voi olla ettei sidu toimi tossa kylmän kelin vastustamisessa, vaatii kovemmat pakkasnesteet. Ja sitä mukaa tippuu se vaatetuksen merkityskin.

Ammattilaiset saa vaatteensa tietenkin sponsseilta, siltä samalta mistä siekin omasi vielä silloin kun et ollut myyny sieluasi kapitalismin perkkeleelle :) Jokos Arttu saa ilmasia vaatteita?

Juu tulee laatikkokaupalla. Vähän ongelmia saada ne kaikki sinne intiaan mukaan ku värejä on kolmea erilaista ja takeissa sellaset puuhkat et ne jää turvatarkastuksis tod näk kiinni. Et vähä hätää on sen suhteen. Mut näil näkymin finski sponssaa hiihtokamojen roudauksen ni pitäis sujua iha ok. Banneri blogiin kuulemma riittää.

Veikkaan et denat harrastaa kerrospukeutumista.

Jos nuo on lämpimät niin voisin ottaakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.