Konehuone revisited

Palataan vielä perjantai-lauantai yöhön, Konehuoneeseen ja erityisesti mun performanssiin. Koska tekee mieli puida sitä vielä vähän.

Tämähän oli ihka ensimmäinen kerta, kun soitin oikeissa bileissä (mä lasken nuo nyt kuitenki oikeeks), oikeilla äänenvoimakkuuksilla ja oikealle yleisölle (oli muitakin kuin techmu). Sain soittaa omaa juttuani ja ennakkoajatuksista ja välittömistä jälkifiiliksistä poiketen, ilmeisesti ihmiset jopa jossain määrin pitivät vähän erilaisesta junkasta (jazzsteppiä, liquid funkkia jne).

Itseä jännitti eniten se, että kuulenko soittaa. En tarkoita nyt monitorointia, vaan sitä, että kun laitan luurit päähän ja yritän biitata, niin soiko PA niin kovalla, että se peittää luureista tulevan äänen alleen (jollei sitten luureilla luukuta korvia soiroksi). No onneksi ei ja asiat sujuivat siltä kannalta hyvin. Kasisatkuilla oli paskoilla vehkeillä soittamaan tottuneen kiva soitella.

Osasin kyllä tiskin takana rentoutua ja olla ajatelematta yleisöä, siellä legot loisti ja niska nytkyi. No joo, spedeltähän sitä näyttää, mutta kun on vaan niin hyvää saundia. Parasta oli, kun joinain hetkinä näki ihmisten hymyilevän ja varsinkin, kun baaritiskillä jalka baarimikolla vipatti. Kivaa oli. Pääsisköhä toistekin..

Hilightsejä:
D Kay – Eternal Love (Original Mix)
Autumn – Cut Away (Lomax Remix)
Esperanza Allstars – Sola Bossa (Boavista Is Not A Social Club)
De-Phazz – Hell Alright (Bassface Sascha & Franksen Remix)
LAOS – Panda Style (Original Mix)
Ben Sage – Geisha (Original Mix)


Posted

in

by

Comments

2 vastausta artikkeliin “Konehuone revisited”

  1. Johcu avatar
    Johcu

    Ite kuulin ekaa kertaa tuon tyylistä junkkaa ja oli kyllä mukava kuulla välillä vähän erilaista saundia, vaikka se edelleen onkin kiksu joka sinne tanssilattialle vetää :D

    D Kayn levy lähti kyllä heti iTunesista lataukseen.

  2. Putte avatar
    Putte

    Joo, sellanen turpaanvetojunkka alkaa puuduttamaan hyvin äkkiä, mutta tällainen leppoisampi ja ihkumpi matsku jaksaa pitää mielenkiintoa yllä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.