Die Hard 4.0

Tsekkasin Die Hard 4.0:an. tänään. Alku oli ehkä aika perinteinen Die Hard, mutta en ymmärrä kriitikoiden kitinää tästä leffasta. Loistava! Nauroin ääneen monessa kohtauksessa, aivan spontaanisti ja yllättyneenä kun Bruce tiputti ampujan helikopterista vesipostilla. Hahaha. Jack Bauer ei ole mitään.

No joo, juoni vaisu, loppu aika huono, mutta Die Hard! Tosin tällä kertaa Bruce on vähemmän verinenkin lopussa kuin ennen, mutta ampuu sentään itseään! Vähän harmittaa tuo ainainen vaimo/tytär/tiesmikä -kuvio, mutta kai se on action-leffoissa pakollinen.

Suosittelen! Ei treffileffaksi! Poikien iltaan 10+ ja kaljan kanssa lähes 100.


Posted

in

by

Comments

3 vastausta artikkeliin “Die Hard 4.0”

  1. Maira avatar
    Maira

    Eipäs soimata nykypäivän ihmemies McGyveriä elikkäs Jack Baueria! nih!

  2. Matso avatar
    Matso

    Tuon kun näkis joskus hanin kanssa sohvalla, täydellistä vehtailukamaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.