Kikkailu kostautui

Hyvin se taas meni..Eilen oli tylsää odotellessa Top Gearin alkua, niin surffailin HP:n support-sivuilla ja asentelin ajuripäivityksiä koneeseen. Lopputulos: Buutissa blue screen, safe modessa näppäimistö ei toiminut.
Ei muuta kuin Emergency Recovery tulille. Toimi itseasiassa paremmin, kuin olisin osannut odottaa. Noin tunnin raksuttelun jälkeen minulla on uusi asennus Windowsista ja kaikki vanha data on backup-hakemistossa. Kone olikin jo yli vuoden vanha, eli Windows kaipasikin uudelleen asennusta. Joutuuhan noita ohjelmistoja tähän nyt asentelee, mutta eipä se nyt niin paha rasti ole.


Posted

in

by

Comments

2 vastausta artikkeliin “Kikkailu kostautui”

  1. Iiris avatar
    Iiris

    Minun kone on vanha kuin taivas ja kertaakaan ei oo vindousii laitettu uusiksi.

  2. Jasmo avatar

    Ja sen kyllä käyttäessä huomaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.