Kategoriat
Yleistä

Kikkailu kostautui

Hyvin se taas meni..Eilen oli tylsää odotellessa Top Gearin alkua, niin surffailin HP:n support-sivuilla ja asentelin ajuripäivityksiä koneeseen. Lopputulos: Buutissa blue screen, safe modessa näppäimistö ei toiminut.
Ei muuta kuin Emergency Recovery tulille. Toimi itseasiassa paremmin, kuin olisin osannut odottaa. Noin tunnin raksuttelun jälkeen minulla on uusi asennus Windowsista ja kaikki vanha data on backup-hakemistossa. Kone olikin jo yli vuoden vanha, eli Windows kaipasikin uudelleen asennusta. Joutuuhan noita ohjelmistoja tähän nyt asentelee, mutta eipä se nyt niin paha rasti ole.

2 vastausta aiheeseen “Kikkailu kostautui”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.