Suomalaiset hömppäsarjat

Kai tässä on itsekin tultava kaapista julkisesti, myönnän seuranneeni Salkkareita enemmän tai vähemmän säännöllisesti. Mutta nyt tökkii. Tänä syksynä alkaneet uudet jaksot, joissa osa esiintyjistä vanheni 10 vuotta ja osa ei, eivät ole oikein vakuuttaneet. Tuntuu, että ohjelma alkoi taas ottaa itsensä vakavasti. Ja siihen ei kyllä niillä näyttelijäsuorituksilla ja sillä käsikirjoituksella ole varaa. Ei oo pystyny nauraa montaakaan kertaa.

Ei jaksa enää säännöllisesti seurata, ennemmin tekee jotain muuta. Tarvitsisi taas jotain räväkkää, esimerkiksi Sepon seisokki saunassa oli päräyttävä.

Katselin lauantaina Kotikatua. Ihan muutaman kokonaisen jakson olen katsonut aiemmin, pakon sanelemana, mutta nyt otin Lidlistä ostetun light siiderin (30 kcal / desi! what!) käteen ja katsoin ihan vapaaehtoisesti.

Ja voi että. Kyllä sielu lepää, kun katsoo näyttelijöiden toimia.. Salkkareissahan paras näyttelijä on Ossi (ei hajua oikeasta nimestä) ja hänkin vaan osaa näyttää kroppaansa. Ja hauskahan Kotikatu on, vaikken todellakaan skenessä olekaan. Suomalainen perustylsä huumori siinä kukkii ja naurattaa. Pitänee katsoa seuraavankin kerran, ihan vain siltä varalta, ettei tämä nyt ollut vain sattumaa, että oli hyvä jakso Kotikadussa.

Salkkarit on kyllä menny todella huonoksi, parannusta odottaessa. Kun muistelen, että keväällä se oli ihan hyvä.. Mikä tää Aaro/Eero -läppäkin on, eikö ne käsikirjoittajat ole tajunnu, että se ois pitäny lopettaa jo noin 5 viikkoa aikaisemmin kuin se edes alko? Morjes. Enää ei tarvita ku Taylor-tyyppisiä henkiin heräämisiä, niin johan päästään seuraavalle levelille..


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.