NRJ

NRJ, tuo ihana 30 biisin soittolistalla varustettu radiokanava. Jakaa ilmeisesti mielipiteet aika tehokkaasti. Itse kyseistä kanavaa vihaan kyllä koko sydämestäni. Ok, joskus tulee ihan hyvää musaa, että esimerkiksi autolla ajaessa voi sen 30 minuuttia jaksaa kanavaa kuunnella. Mutta entäs työpaikkaradiona?

Aamulla tulee se joku aamushow, joka onkin todella omaperäinen idea. Jotkut Renni ja Sunni ja ties mitkä kertovat toinen toistaan tyhmempiä juttuja, itsellä silmät ja korvat vuotavat verta niitä kuunnellessa. Äänenlaatu NRJ:llä on jotain ihan käsittämätöntä, puheäänessäkin tuntuu olevan joku erikoinen filtteri ja subbari jytisee, kun ukko NRJ:llä puhuu. Kammottavaa. Ehkä se vetoaa tiettyyn kansanosaan.

Kun siirrytään päiväohjelmiin, jutut eivät ainakaan parane, mutta samat biisit alkavat tulla jo 3 kertaa uudelleen. YleXillä tässä vaiheessa vasta toista kertaa. Mielestäni tuo soittolistaradiomeininki on kyllä just sieltä ja syvältä, onneksi YleX lähettää noita erikoisohjelmia (Mestarisaundi, TTI, jne.).

Siinä missä YleXin pissikakkahuumori (varsinkin iltapäivässä) on hauskaa, koska se on niin erikoista, niin NRJ:llä se on lähinnä tylsää, koska jutut eivät siitä parane koskaan. En tiedä tehdäänö NRJ:llä taustatoimitusta ollenkaan, tuntuu siltä ettei. Ei ole ehkä yllätys että Henkka Hyppöstä ja sen aisaparia lukuunottamatta kaikki julkisuuteen ja televisioon paremmin päässeet tulevat YleXiltä, tosin Ylellä radiosta televisoon siirtyminen on tietenkin aika paljon helpompaa, kuin esimerkiksi NRJ:llä.

Itsellä on nuo Sennheiserin kaks-vitoset aina läppärilaukussa mukana siltä varalta, että jos pomo työpaikalla haluaa kuunnella NRJ:tä. Kaks-vitoset kuitenkin vaimentaa ilmeisen hyvin (25-30dB?) ja ovat sikäli herkät, että läppärilläkin niillä saa luukutettua niin kovaa, että Rennet ja muut Urpot jäävät kuulematta.

Kuulo lähtee, mutta järki säilyy.


Posted

in

by

Tags:

Comments

10 vastausta artikkeliin “NRJ”

 1. kispe avatar

  Täällä jätkät soittaa Radio Rokkia ja se on kyllä yks paskakanava kanssa.
  ”Soitetaan mitä halutaan”
  Jännää että ne haluaa soittaa niitä yksiä ja samoja piisejä joka päivä.
  Ja juontajat on yhtä nokkelia ja hauskoja ku NRJ.llä.
  Onneks on kuulottimet, ni ei mee järki.

 2. Rytsis avatar

  Itsekin olen jo vuosia ollut Radio Mafian / YleX:n uskollinen kuuntelija. Viime aikoina alkanut jotenkin totaalisesti tympimään kaikki muu ohjelma, paitsi YleX Iltapäivä klo 14->

  Ehkä musta on tulossa Aikuinen ja on aika siirtyä Aikuisten radioon, Radio Novaan?! Hah, over my dead body.

 3. Arttu avatar
  Arttu

  Nova on kyllä viimeisen päälle hampaatonta. Vähän kuin kuuntelisi suomipoppia.

  Helpointa onkin asettaa taajuus Iskelmäradiolle. Se rokkaa.

 4. Sipe avatar

  Kesä kun vierähti vuorotöissä, niin itse kääntelin oman valvomon radiokanavaa seuraavasti (isossa valvomossa soi yle suomi tjsp..):

  – aamuisin radio rock tai ylex
  – päivällä radio rock tai voice
  – iltapäivällä ylex
  – iltaisin radio rock tai ylex
  – öisin voice

  Se on kumma, miten öisin suurin osa noista kanavista kuolee täysin, ylex mm. soittaa jotain humppaa ja oopperaa (ok, yleistän ehkä hieman).

 5. Rytsis avatar

  Voice on kyllä yllättänyt mut positiivisesti! Ei nyt voi suoranaisesti hehkuttaa, mutta ainakin sieltä tulee suht monipuolisesti musiikkia. Tulee sitä kuunneltua nykyään esim. autossa eniten.

 6. tekstiurakoitsija avatar

  Mä diggailen radiorockia, sen ohella tulee kuunneltua lähinnä nettiradioita laajemman ja vaihtuvamman musiikkikirjon vuoksi.

 7. Jasmo avatar

  Radio Rockilla on se joku ”kaikkien aikojen 100 parasta rockalbumia” ohjelma, jossa ne soittaa koko levyn läpi, eikä pelkästään sinkkuja! Siitä kyllä tuli mahtavat lisäpisteet Radio Rockille.

 8. Niina Hagman avatar

  Moikka Jasmo,

  kiitos palautteestasi. Radiokanavamme ei varmastikaan ole täydellinen, ei lähelläkään, mutta otamme mielipiteesi huomioon kehittäessämme kanavaamme paremmaksi. Erityisesti musiikkilinjausta mietitään jatkuvasti, ja tässä kehitystyössä kaikki mielipiteet ovat arvokkaita.

  Mukavaa syksyn jatkoa,
  t. Niina / NRJ

  [email protected]

 9. Saana avatar
  Saana

  Kokeilkaapa joskus Suomipopin aamuradiota, se on hulluudessaan ja törkeydessään todella hauska! Paras hetki sitä kuunnella taitaa olla 8-8.30. Muuten en suomipoppia ja sitä ainaista eppumeininkiä jaksa kuunnella, mutta aamussa urakoivat Jaajo ja Anni piristävät mun aamuja :) Välillä studiossa vierailee myös Juha Vuorinen.

 10. Jukkis avatar

  Kannattaa kuunnella Radio Helsinkiä. Siellä tulee sellaista monipuolista musiikkia, joka on oikeasti hieman jopa edellä aikaansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.