Kategoriat
Yleistä

Mainokset

Joo, blogissani nuo mainokset ovat kyllä täysin turhia. Joskus laitoin ne, ideana oli oikeastaan tutustua järjestelmään ja niin edelleen. Olisin voinut ne poistaa jo kauan sitten, mutta ahneus voitti. Ei sillä, että koskaan olisin päässyt rahastamaan (ts. saanut maksua) Googlelta, mutta nyt ollaan jo NIIN lähellä, että lupaan ottaa mainokset pois vasta sitten, kuhan saan kerran tuon maksumäärän talteen :)

En kuitenkaan rahan takia bloggaa, että sinänsä hukkaan heitettyä tilaa blogissa noi mainokset.

7 vastausta aiheeseen “Mainokset”

täh, voiko tästäkin saada jotain rahaa..?
PItäisköhän ruveta blogaamaan (vaikkei mulla mitään asiaa oo)

Pitäis olla vähä korkeemman profiilin blogi et noista rahaa kertys :)
Mulla on blogilistalla tällä hetkellä 28 tilaajaa.

Hah, ensin myydään sielu mainoksille ja sitten ei kuitenkaan saada juurikaan mitään, paitsi ilmeisesti kommenttispämmiä ja paljon :)

Ei taida Suomessa kovin moni bloggaaja pelkästään mainostuloilla (eli bloggaamalla) elää, mutta maailmalla ilmeisesti aika monikin, etenkin viihde- ja juoru”blogit”. Useilla sivustoilla mainoksia on jo melkein enemmän kuin kontenttia.

En tiedä paljonko Googlen mainokset tuottavat, mutta sellaisten mainosten laittaminen blogiin, joiden sisältöön et voi itse vaikuttaa, tuntuu aika huonolta idealta.

”Mulla on blogilistalla tällä hetkellä 28 tilaajaa.” Voiks näitä blogeja jotenkin tilata? nimim. ”tietämätön blogi-neitsyt”

No blogilistalla (http://www.blogilista.fi) on sellainen mahdollisuus jos palveluun rekisteröityy. Tai sitten tilaa RSS-virran osoiterivillä olevasta nappulasta, jolloin kanssa tulee uusista postauksista automaagisesti ilmoitus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.