Tapiola

TapiolaMinulla on rahojani kolmessa pankissa, Nordeassa, Sampossa ja Tapiolassa. Nordeasta olen siirtänyt kaikki jo pois ja tili odottaa vain sulkemista, mutta pitää odottaa vielä, että muutostiedot menee verotoimistoon ja kelalle. Sitten kai sen tilin voisi lopettaa kokonaan.

Minulla on muistaakseni niin vanha tili Sammossa (uskoisin sen olevan noin 20 vuotta vanha..), että sille maksetaa joka päivä korko, eikä se ole muuttunut. Nykyisinhän uusille tileille Sampo maksaa koron kuukauden pienimmälle summalle, eli opiskelijan ollessa kyseessä niin -20e.

Korkoja ei siis ole paljon näkynyt.

Tapiola maksaa säästötilille (joka minulla siellä on) korkoa alkaen 2,5%. Sinänsä ihan kiva, kun se kannustaa säästämäänkin, kun saa sitten sen pari euroa vuoden vaihteessa ylimääräistä. Enää ei tarvittaisi kuin rahaa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.