Arcsoft TotalMedia 3

Otsakkeessa oleva softa tuli Digitv-dongelin mukana. Siinä on jotain pientä hienosäätöä ja siitä on ilmeisesti tullut uudempiakin versioita, mutta jos käsitin oikein, päivityksiä ei jaella mitenkään, vaan pitäisi maksaa se 80 dollaria? Aikamoista.


Posted

in

by

Comments

5 vastausta artikkeliin “Arcsoft TotalMedia 3”

 1. Charn avatar

  Itse onnistuin päivityksen tekemään kyseisestä ohjelmasta käsin. Ei maksanut mitään. Päivitysohjeetkin on olemassa, ei tuo päivitysnappula ihan täysin loogisella paikalla kuitenkaan ole ftp://ftp.a-link.com/dtu/DTU_UPDATE_FI.pdf

 2. Jasmo avatar

  Hyvä kun sanoit, löysin kyllä itsekin heti ensimmäisellä yrityksellä tuon update-napin, kunhan se selvisi, että se on todella olemassa :)

  Kiitti!

  Nyt pitäisi vissiin YLEN tekstityksenkin pelata? Ei löydy kanavia tällä peruantennilla täällä Skinnarilassa ja nyt on kämpässä kaapeli, niin ei saa talonantennistakaan..

 3. MikaKoo avatar
  MikaKoo

  Mikä teidän softissa on ohjelman versionumero? Minulla se on 3.0.28.118 ja herjaa, että on jo uusin versio käytössä kun yrittää päivittää. Ylen tekstit ei vain toimi…

 4. Jan C avatar

  Oletteko havainneet itse hardiksen olevan todella epäherkän..? Mulla aivan uusi antenni ja piuhat, signaalitasot norm. boksilla 95% ja tämä a-link vaan pätkii eikä sille tasot riitä. Vasta kun laitoin antennivahvistimen alkoi sille löytyä käyttöä ohjelmien tallennuskäytössäkin.

 5. Ei päivity enää avatar
  Ei päivity enää

  Asensin Total Media 3:n kesällä 2007, syksyllä toimi vielä tuo päivityskin. Nyt kun yritän päivittää, herjaa vain että ”sinulla on jo viimeisin versio…” Versio on 3.0.31.129. Kanavat ja tekstit kyllä näkyy talon antenniin kytkettynä, mutta EPG information (ohjelmatiedot) on kadonneet kokonaan!! Mistään ei saa mitään tietoa, Arcsoftin kotisivujen kautta ei pääse mihinkään, ei pysty rekisteröitymään, ei päivittämään, ei lähettämään palautetta, ei mitään… Todella mielenkiintoista!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.