Kategoriat
Yleistä

Sonera Messengerin korvike

Jos ei ehdointahdoin halua maksaa Messengerin käytöstä matkapuhelimella, niin on tarjolla myös ilmainen Microsoft Live Messenger! Ohjelma on kyllä varsin ylivertainen verrattuna muihin Messengerin korvikkeisiin, joita olen blogissani mainostanut kiinaversion mentyä rikki.

(via Lauri)

5 vastausta aiheeseen “Sonera Messengerin korvike”

Noksulla ja Microsoftillahan on jo ihan virallinen yhteistyö tämän tiimoilta (http://www.nokia.com/windowslive) mutta jostain syystä en ole nähnyt siitä mitään mainontaa medioissa. Söisihän se varmasti käyttäjiä esimerkiksi Soneran palvelulta. Lukee tuollakin toki että palvelu saattaa muuttua myöhemmin maksulliseksi..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.