Sonera Messengerin korvike

Jos ei ehdointahdoin halua maksaa Messengerin käytöstä matkapuhelimella, niin on tarjolla myös ilmainen Microsoft Live Messenger! Ohjelma on kyllä varsin ylivertainen verrattuna muihin Messengerin korvikkeisiin, joita olen blogissani mainostanut kiinaversion mentyä rikki.

(via Lauri)


Posted

in

by

Tags:

Comments

5 vastausta artikkeliin “Sonera Messengerin korvike”

 1. Loopy avatar

  Itsellä on käytössä ollut Fring. Haltsaa useamman clientin yhdellä kertaa, ja mobiilimeseksi varsin käyttökelpoinen.

 2. savaaZ avatar
  savaaZ

  \o/

 3. Jasmo avatar

  Hyvä, pieni kilpailu ei tosiaan ole pahitteeksi..

 4. HAntti avatar
  HAntti

  Noksulla ja Microsoftillahan on jo ihan virallinen yhteistyö tämän tiimoilta (http://www.nokia.com/windowslive) mutta jostain syystä en ole nähnyt siitä mitään mainontaa medioissa. Söisihän se varmasti käyttäjiä esimerkiksi Soneran palvelulta. Lukee tuollakin toki että palvelu saattaa muuttua myöhemmin maksulliseksi..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.