Kategoriat
Yleistä

Kela varoittaa: Älä tienaa liikaa

Kelan nettisivuilta löytyy sivu nimeltä ”Opintotuen saajan omien tulojen tuloharkinta”.

Sieltä löytyy kappale tekstiä, joka on ehkä kaikkein uskomattomin.

Kun on tiedossa sekä tukikuukausien määrä että vuositulojen määrä, kolmas laskentaohjelma kertoo, kuinka paljon joudut maksamaan takaisin – jos joudut. Tätä ohjelmaa voit käyttää myös sen arvioimiseksi, miten monta tukikuukautta pitää perua tai maksaa takaisin, jotta välttäisit takaisinperinnän (muuta tukikuukausien määrää). Voit tietysti myös selvittää, kuinka paljon vähemmän kannattaisi ansaita.

KUINKA PALJON VÄHEMMÄN KANNATTAISI ANSAITA.

EI NYT JO VITTU!

7 vastausta aiheeseen “Kela varoittaa: Älä tienaa liikaa”

Ongelmahan katoaa ku tienaa tarpeeksi paljon, ettei tarvii tukiaisia ollenkaan, niin ei tarvii maksaa takasin ;)

Simo: im.
Mutta joo, vituttaa niin tuommoset ettei jaksa alkaa ees miettiä. Pitäkää penninne.

Emmie ainakaan nosta mitään tukia. Ei tartte nitkutella. En ymmärrä mistä toi kela-valitus oikein ees nousee. Oisitte onnellisia että ees saatte rahaa! Siis ilmaisen koulutuksen päälle. Ja pitäs pystyä samalla tekee viel töitä. Ihme nillitystä tää nykynuorten meininki.

jeps, kelan rahat ovat verotuksen alaisia. Jos heittäytyisin pelkäle sosiaalituele enkä hakisi kealta rahaa, niin saisinko enemmän tukea kuoska sitä ei veroteta? Paitsi että sosiaalitoi rikkoo niin intimiteettiä kuin yksityisyyttäkin ihan suvereenisti ja lakien mukaan, (yksilön totaalista kontrollia eli fasimia) joten pitäydyn kelan rahoissa. En olisi koskaan voinut ajatella että sossun maseil OLEVAT vastustavat kelan tukien nostamista, ihan sairas homma. Mutta sellaisiin ihamisiin olen tömännyt toiset ovat isänmaalisiä ja toiset hippejä. jotain yhteistä on siis hippiaatteella ja nationalismilla. HD piireissä hippi mummot hyysäävät prätkäjätkiä jne…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.