Linkedin, tuo titteleiden luvattu maa

Täytyy myöntää, että vaikka olen ehkä aika aktiivinen web-kansalainen (eh), niin palvelu nimeltä Linkedin oli minulle tuntematon vielä 3 viikkoa sitten. Sitten kuulin siitä. Ja perjantaina Mikko ”kutsui” minut sinne.

No, olen kiinnostunut uusista asioista ja innostun (ainakin hetkeksi) monista asioista. Joten ei muuta kuin tutkimaan. Jo lyhyen tutkimisen jälkeen huomaan miten loistava kyttäyspaikka Linkedin on. Voi kytätä mitä koulukaverit tekevät nykyään, voi etsiä sukulaisia ja mikä tärkeintä – voi pröystäillä titteleillä.

Itsellä ei kummonen titteli ole, mutta osalla porukasta on kyllä aika mielikuvituksellisia, jotka kuitenkin paistavat läpi, että kyseessä on Pertti Peruskoodari tai jotain vastaavaa. No mutta ei se mitään!

Kannattaa tutustua! Huhun mukaan tuolta on ihan oikeasti tullut työtarjouksia (ts. tuota kautta). Ei siitä mitään haittaakaan ehkä ole, kuitenkin kaikki tietävät minun elämästäni jo kaiken, ehkä myös sinun!


Posted

in

by

Comments

7 vastausta artikkeliin “Linkedin, tuo titteleiden luvattu maa”

 1. Arsu avatar
  Arsu

  Galleriakyttäyksen ohella erittäin mielenkiintoinen tapa tutkia kuka tuntee ja kenet :) Ja Suomen tapauksessa taas yksi keino nähdä kuinka pienet piirit täällä oikeasti on.

  Ei nyt ihan pelkkä vpenis-mittari kuitenkaan.

  PS. kutsun laitoin jo

 2. Jasmo avatar

  Hämmentävää – tuo ilmeisesti on jotenkin jojossa, tai ainakin toimii hitaasti – koska itsekin tuossa aamulla laitoin Arsulle kutsun tai mikä onkaan ja ilmeisesti ei ole saapunut. Eikä minullekaan tuo Arsun kutsu.

 3. Lauri avatar

  Let’s verkostoidutaan!

 4. Maija avatar
  Maija

  LinkedIn on kyllä maan mainio kyttäyspaikka!!!=) Vanhemman väen irkkigalleria-look alike suorastaan. Galtsussa teinit (ja teini-mieliset) pröystäilee tissi- ja autokuvilla, linkedinnissä titteleillä.

 5. Putte avatar
  Putte

  Hmm, itsekin taisin saada kutsun taannoin – jopa paljon ennen Jasmoa! Pitääkin vissiin perehtyä, jos kutsuun vaikka vastaisi…

 6. Jasmo avatar

  Mutta, minun lähettämäni kutsut eivät ole menneet perille eikä minulle lähetetyt kutsut ole saapuneet minulle. Olenko: hylkiö?

 7. Artturi avatar
  Artturi

  LinkedInin käyttöliittymä kaipaisi mielestäni hieman selkeyttä. Joo…kyllä noi tittelit on aika hauskoja. Itse työskentelen esimerkiksi kansallisen turvallisuuden alalla :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.