JB raportti: Ilosaarirock 07 sunnuntai

Jatkoa edelliseen perjantain ja lauantain kattaneeseen raporttiin.

Sunnuntaille oli rakas sukuni saanut järjestettyä oheisohjelmaa. Kello 11:30 saapui Team Hiltula Liperin ortodoksien rukoushuoneeseen (tsasouna). Toiset tiimistä olivat paremmassa hapessa, toiset huonommassa, mutta sillä mentiin. Sampsa sai nimensä ja Kummijoukkue pyyhki hikeä valkoisilta kasvoiltaan. Mikä voisikaan olla parempi aika ristiäisille kuin ilosaarirock sunnuntai?

Iskeydyimme takaisin Joensuuhun noin klo 14:30, josta rokkialueen reunamalle raahauduin joskus puoli neljän maissa. Ensimmäisenä piti lähteä hakemaan tavaroita Oilin (kiitos taas) luota ja siitä sitten homma käyntiin. Homma käynnistykin ihan ok, mutta kavereiden karkumatka oli liian pitkä ja tavoittaminen ei onnistunut. Lisäksi maha vähän vihotteli. Yhtä kaikki, lauantain kaltaiseen hurmokseen en enää itseäni järjestänyt ja sääukkokin hieman rankaisi meitä vaihtelevalla vesisateella illasta. Päivä alkoi kuitenkin hyvin Fat Beat Sound Systemin keikalla, jonka loppupuolella sadekin alkoi. Oli hauskaa, kun yleisö tuntui vaan innostuvan sateesta (ainakin alussa) ja tunnelma pysyi korkealla, vaikka ihmiset kastuivatkin. Kukahan oli se beatbox-jamppa tuossa esiintyvässä kokoonpanossa? Oliko se SE suomalainen tyyppi? Veti kyllä varsin hyvin.

Toinen kiinnostava keikka oli RJD2 (tsekkaa ukkoo youtubesta), jonka saapuminen live-kokoonpanolla vähän epäilytti. Itselle ei ole koskaan oikein hyvin toiminut levymusiikin soittaminen livenä, vaikka useilla keikoilla olen ollutkin. Keikan alku olikin tylsä, mutta ulkona satoi vettä, eikä parempaa tekemistä ollut, joten jäin silti katsomaan. Odotus palkittiin, rokkarit häipyivät hitoille ja itse Hemmo veivasi ehkä 20-30 minuuttia ihan levareilla. Kyllä siinä muutaman kerran kylmät väreet meni, vaikkei samanlaiseen fiilikseen kaveri yleisöä saanutkaan kuin Kid Koala aikoinaan. Tällä kertaa varsinaisen elektronisen tanssimusiikin esittäjä ilmeisesti loisti poissaolollaan, joskus kolmosteltassa on taidettu moshata jopa pirijunkan tahtiin!

Terkkuja Sannalle! Paperirullat pysähtyisivät muuten Ilosaarirokin ajaksi! Silmien punoitus ei johdu kamerasta.Loppuillasta ei tapahtunut mitään poikkeuksellista. Chillailtiin Perusleirissä perusporukalla ja hengailin Rytsiksen kanssa eri paikoissa (pääosin anniskelualueilla..) odottaen Tiktakin aloittamista. Välikommenttina voitaneen todeta että Opeth (tsekkaa youtubesta)oli aivan surkea. Väsyneellä tavalla vihainen. Ei laisinkaan kiinnostava. Tiktak oli ihan hyvä, mutta ei Paras. Bileiden loputtua ulkona vielä #skimbaaja miitti ja multimediaviestiä Sipelle (joka oli töissä). Lopputiimi jäi Linnunlahdelle ja raviradalle, itse ajelin rapsakassa ripistelyssä himaan miettien mitä aamulla tulee elämästä.

Kevyttä yläpilveä, jumitusta ja ruokahaluttomuutta. Mutta ei pahasti!

Ensi vuoteen taas! Ainiin, näinhän minä äärihiihtäjä / äärifilottaja Villeäkin. Tosimies tietysti konttaa Ilosaarirockin mudassa yli 300 euron takissa.. ;)


Posted

in

by

Tags:

Comments

5 vastausta artikkeliin “JB raportti: Ilosaarirock 07 sunnuntai”

 1. Mikko avatar
  Mikko

  Yks murhaaja ja kaks täysis plekseis olevaa tyyppiä. Ei huonompi miitti :D

 2. Sipe avatar

  Jeejee, huikee kuva! Jakso painaa töitä.

 3. Arttu avatar

  Joo saa käyttää, pitää laittaa kuvaajaks KK tai kaj kiertonen.

 4. Rytsis avatar
  Rytsis

  Mun silmien punoitus on varmaan piilareista johtuvaa.

 5. Rytsis avatar

  Niin ja oiskohan se beatboxaaja ollut nimeltään Felix…? Näin muistelen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.