Synkkää oli..

Synkkää oli ja sateelta näytti kaukana.. Mutta ei Tampereella vaan.Eilen ilma oli painostava sekä pilveilevä, mutta ei kuitenkaan liian pilveilevä – omasta mielestäni olosuhteet iltapäiväukkoselle olisivat olleet todelliset. Nettiä ei ollut käytettävissä, niin kaikki säädata oli tällä kertaa poissa käytöstä. Mutta jälkikäteen säädataa tarkasteltuna osottautui, että ainakin FMI on pitänytkin salamat Tampereen kohdalla sunnuntaina. En siis ollut aivan yössä! Pilvet olivat komeita ja uhkaavia. E70 ei ehkä saanut aivan koko hienoutta taltioitua.

Mutta niin kävi taas. Ei ukkosta. Hieman ripistelyä tuli pitkin päivää, mutta ei edes sadetta. No, FMI lupaisi tälle päivälle salamaa, mutta ainakin nyt aamusta keli on aika epäsuotuisan oloinen. Taivas on pilvessä ja kelikin viileä.

No, kytätään ja jännitetään.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.