Juoruja juoruja

Koska juorut ovat kaikkein kiinnostavimpia ja niitä on hyvä spekuloida, niin julkistetaan seuraavaa:

Batteryn osuus Sinebrychoffin liikevaihdosta on 10%. Kuitenkin osuus Batteryn osuus liikevoitosta on niinkin suuri kuin lähes 50%.

Batteryä menee .. välillä.Tämän lausahduksen väitetään olevan peräisin Batteryn joltain mainoskampanjapäälliköltä. Totuusperästä ei kuitenkaan ole mitään hajua, sillä päälliköltä juttu on tarinan mukaan lipsahtanut juovuksissa oleville teekkareille, jotka sitä kertoivat eteenpäin. Eli prosentit ja tarina on voinut muuttua monta kertaa. Kai tuo olisi mahdollista tarkistaa jostain pörssitiedotteesta?

Prosenteissa kuitenkin mielenkiintoista on se, etteivät ne tunnu aivan mahdottomilta. Battery on käsittämättömän kallista maustettua vettä. Kuitenkin niin ihanaa.. Mäyräkoiran kaljaa saa seitsemällä eurolla. Samaan hintaan saa 3 Battery-tölkkiä.

En tiedä, mutta hauska spekuloida.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.